BOJAN JE HEROJ CRNE GORE! VATROGASAC ODBIO DA IDE NA NAROD: Nismo tu da budemo sila države pred ljudima željnim pravde! - Volim Podgoricu

BOJAN JE HEROJ CRNE GORE! VATROGASAC ODBIO DA IDE NA NAROD: Nismo tu da budemo sila države pred ljudima željnim pravde!

Nemile scene sa protesta iz Crne Gore, kada je na vjernike SPC ispaljen suzavac, iznjedrile su novog heroja, a riječ je o Bojanu Rukavini – vatrogascu koji je odbio da pruži asistenciju policiji.

Rukavina je odmah nakon toga poslat pred disciplinsku komisiju koja će ga, kako se pretpostavlja, najvjerovatnije suspendovati jer je šef vatrogasne u Baru iz vladajuće partije.

“Vatrogasci treba da predstavljaju nadu za unesrećeni narod, a ne da glume silu državnog aparata pred ljudima koji su glavni pravde. Pametnome dosta…” napisao je Bojan na svojoj Fejsbuk stranici.

FOTO: FACEBOOK / BOJAN RUKAVINA

Ubrzo potom, ovaj vatrogasac je objavio i Odluku kojoj se šalje pred disciplinski komisiju, i to uz komentar: “Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, biću vatrogasac a ne policajac.

FOTO: FACEBOOK / BOJAN RUKAVINA

Nakon svoje objave na društvenim mrežama, ovaj hrabri Baranin je počeo da dobija na stotine poruka podrške i komentara jer je brzinom svjetlosti ova informacija počela da se šeruje po mrežama.

FOTO: FACEBOOK / BOJAN RUKAVINA

“Bojan je postao vatrogasac kako bi čuvao građane i radio za opšte dobro a ne da bi dobijao naređenja da kao vatrogasac štiti jednu partiju od građana. Bojan neće na svoj narod po cijenu svega. Bojan ima lavlje srce” stoji između ostalog među komentarima.

2 komentara

  1. Svaka čast. Treba šef njegov da dobije otkaz. Vatrogasci gase požare koliko se ja sjećam a nije da nema DrPS oklopljene milicijske bataljone.

  2. Hello,I love reading through your blog, I wanted to leave a little comment to support you and wish you a good continuation. Wishing you the best of luck for all your blogging efforts.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com