JOŠ JEDNA SPEKTAKULARNA NOĆ: Ceca u Budvi okupila region! - Volim Podgoricu

JOŠ JEDNA SPEKTAKULARNA NOĆ: Ceca u Budvi okupila region!

Novogodišnji program u Budvi se nastavio i 1. januara, kada su ljubitelji klasične muzike mogli da uživaju u popodnevnom koncertu ” Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. .

“Budva je jedini grad čak i u regionu koja ima ovakve koncerte, lijepo bi bilo kada bi ovako nešto bilo i ljeti u Budvi, inače je ovakav revijski orkestar hit u regionu ” . rekao je za Info Biro Dirigent Papović.

Večernji program počeo je u 21 h koncertom grupe ” Asse Voce “, nakon čega je nastupio Hari Mata Hari. On je tom prilikom istako da je oko sto koncerata održao samo u Crnoj Gori, i izrazio veliko zadovoljstvo što već deseti put pjeva na Trgu u Budvi, povodom proslave Nove godine.

“Počeo sam karijeru u Crnoj Gori, svirali smo i na Havajima, tako da je čitava naša karijera vezana upravo za ovo podneblje ” , kazao je Varešanović.

Odličnu atmosfera na Trgu ispred zidina Starog grada počela je koncertom regionalne zvijezde narodne muzike Svetlane Cece Ražnatović.

Ona je za Info Biro kazala da joj je Nova godina počela baš kako treba zahvaljujući raspjevanoj publici.

Ceca je istakla da je imala sjajnu godinu, kako na poslovnom planu uz dosta koncerata koji su obarali rekorde, tako i na privatnom planu, gdje je imala dosta porodičnih slavlja.

“Ja ne bih imala ništa protiv da mi i 2020. godina bude kao i ova predhodna “, rekla je ona.

Iz Turističke organizacije Budva prezadovoljni reprizom dočeka Nove godine.

Po riječima Direktorice TO Budva Maje Liješević, Budva je još jednom dokazala da je centar zbivanja.

“To je nešto što krasi Budvu i dokazuje da Budva nije samo centar ljetnjih zbivanja i ljetnjeg turizma već i centar dešavanja kada je u pitanju Nova godina ” , istakla je Maja.

Izvor: Infobiro

2 komentara

  1. I like the valuable information you offer for your articles. I will be able to bookmark your blog and feature my kids check up here generally. I am somewhat certain they are going to be informed numerous new stuff right here than anyone else!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com