Dalas povlači dres sa brojem 24 u čast Kobija Brajanta - Volim Podgoricu

Dalas povlači dres sa brojem 24 u čast Kobija Brajanta

Vlasnik Dalas Maveriksa, Mark Kjuban saopštio je da će taj klub povući dres sa broj 24, u čast Kobija Brajanta.

Brajant je poginuo juče u upadu helikoptera u Kaliforniji. U tragediji je stradala i Brjantova kćerka Điana i još tri osobe.

NOVAK SE OPROSTIO OD KOBIJA: Nikad neću zaboraviti tvoj osmijeh koji je širio pozitivnu energiju gdje god si se pojavljivao

TRAGEDIJA NE MOŽE DA BUDE VEĆA: Sa Kobijem Brajantom poginula i njegova ćerka (13)

“Šokirani smo poražavajućim vijestima o smrti Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane. Kobi je bio ambasador naše igre, legenda i globalna ikona. Iznad svega, bio je voljen i posvećen otac. Njegova zaostavština prevazilazi košarku i naša organizacija je odlučila da dres Dalasa Meveriksa sa brojem 24 više nikad niko ne nosi”, stoji u saopštenju Kjubana.

2 komentara

  1. I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I will learn many new stuff right here! Best of luck for the next!

  2. Can I just say what a aid to seek out someone who actually knows what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know the way to bring a difficulty to light and make it important. Extra folks have to read this and perceive this side of the story. I cant believe youre no more common because you undoubtedly have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com