970x250

NOVAK SE OPROSTIO OD KOBIJA: Nikad neću zaboraviti tvoj osmijeh koji je širio pozitivnu energiju gdje god si se pojavljivao

Dalas povlači dres sa brojem 24 u čast Kobija Brajanta

ŠEK: Izgubio sam prijatelja, brata, partnera i pobjednika, šampiona, druga i ortaka

Džordan: Šokiran sam, mnogo sam volio Kobija

TRAGEDIJA NE MOŽE DA BUDE VEĆA: Sa Kobijem Brajantom poginula i njegova ćerka (13)

STRAŠNA TRAGEDIJA UZDRMALA SVIJET: Kobi Brajant poginuo u helikopterskoj nesreći!

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena poginuo je juče u padu helikoptera u Kaliforniji. U padu letjelice stradala je Brajantova kćerka Điana i još tri osobe.

300x250

“Moje srce istinski tuguje zbog vijesti. Ne postoji dovoljno riječi kojima bih izrazio saučešće porodici Brajant i svima zbog ove tragedije. Neka Bog blagoslovi Đijanu i tebe. Hvala što su bio tu za mene i što si inspirisao cijeli svijet. Hvala što si nam pokazao kako da se takmičimo i poštujemo sport. Hvala na najvećoj zaostavštini koju si nam ostavio. Nikad neću zaboraviti tvoj osmijeh koji je širio pozitivnu energiju gdje god si se pojavljivao. Tvoja kćerka i ti bićete zauvek u našim srcima. Počivaj u miru, prijatelju moj, volim te!”.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

1 komentar

  1. Čovjek je brzo trčao, dobro skakao i bio precizan u davanju koševa. Sve je to radio da bi došao do novca i sebe exponirao. U tome se sastoji sav kavalitet ovog crnog afro Amerikanca. Ne vidim razlog zašto smišljati neke kvalitete koje se ne mogu dokazati. Neka počiva u miru. Ne vidim nikakvu konekciju između CG i njega da bi smo ovoliko o njemu pričali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close