VULIN: Đukanović doživio prosvjetljenje, ima potrebu da sljedbenicima objasni kako je nastao svijet - Volim Podgoricu

VULIN: Đukanović doživio prosvjetljenje, ima potrebu da sljedbenicima objasni kako je nastao svijet

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je da Milu Đukanoviću “kao osnivaču nove vjere i crkve” nije potreban dokaz da bi za razbijanje SFRJ okrivio Srbe, i da zločin u Srebrenici nazove genocidom.

Vulin – reagujući na navode predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u intervjuu sarajevskoj TVFace  – kaže da Đukanović osniva crkvu i kao svaki osnivač vjere koji je doživio prosvjetljenje ima potrebu da sljedbenicima objasni kako je nastao svijet.

ĐUKANOVIĆ: Zakon je moderan i liberalan, litije su antidržavne

– Za početak Đukanović je vjernicima podijelio objavu o nastanku post Jugoslovenskog svijeta. Za vjeru nije potreban dokaz zato Đukanović može da za razbijanje SFRJ okrivi Srbe. Ne napad Slovenačkih separatista na JNA, ne ubijanje Srba u gradovima od Tuđmanovih ustaša, ne preglasavanje Srba u BiH i sprovođenje islamske deklaracije, ne zločine UČK i NATO agresiju. Zato mu je zločin u Srebrenici genocid, a 3.000 ubijenih Srba u Podrinju nije vrijedno ni pomena – rekao je Vulin navodi se u saopštenju pres službe Ministarstva odbrane.

On ističe da nakon prosvetljenja nužno mora da nastupi i pokajanje.

– Zato vjernici Milove crkve nestrpljivo očekuju da Đukanović tačno objasni za koje svoje riječi i djela u vrijeme dok je vladao Srbima kao Srbin se duboko i iskreno kaje i koje je nesreće izazvao srpskom politikom koju je sprovodio sve do 1999. Savle je nakon prosvetljenja postao Pavle i prestao je da proganja hrišćane, Milo je nakon prosvetljenja počeo da progoni pravoslavne hrišćane i ostao je Milo – zaključio je Vulin.

2 komentara

  1. Good post here. One thing I’d like to say is most professional areas consider the Bachelor’s Degree just as the entry level requirement for an online certification. Even though Associate Qualifications are a great way to begin with, completing the Bachelors starts up many opportunities to various jobs, there are numerous online Bachelor Diploma Programs available by institutions like The University of Phoenix, Intercontinental University Online and Kaplan. Another issue is that many brick and mortar institutions offer Online versions of their degree programs but generally for a drastically higher price than the providers that specialize in online degree programs.

  2. Thank you of this blog. That’s all I’m able to say. You definitely have made this web site into an item thats attention opening in addition to important. You definitely know a great deal of about the niche, youve covered a multitude of bases. Great stuff from this the main internet. All over again, thank you for the blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com