ZARAŽENI PODGORIČANIN NAKON 15 DANA DOBRO: Pili smo vitamine i PUNO TEČNOSTI - Volim Podgoricu

ZARAŽENI PODGORIČANIN NAKON 15 DANA DOBRO: Pili smo vitamine i PUNO TEČNOSTI

Podgoričanin Dragi Vujačić, koji je među prvim registrovanim slučajevima zaraze korona virusom u Crnoj Gori, opisao je kako je tekao tok bolesti i šta su on i njegova porodica preduzimali tokom oporavka.

Vujačičeva supruga je jedan od dva prva registrovana slučaja zaraze u Crnoj Gori, a potom su se razboljeli on i njihovo troje djece.

PODGORIČANIN DRAGI VUJAČIĆ: Pored supruge, korona virusom zaraženi i ja i moja tri sina, bolje smo svi

PODGORIČANIN OPISAO SIMPTOME KORONA VIRUSA: Imao sam temperaturu, glavobolju, mučninu trajalo je dva dana

Vujačić je na svom FB profilu opisao je da je privh par dana imao temperaturu, glavobolju i mučninu, a nakon toga je izgubio i osjećaj za ukus i miris.

Ovako je izledalo osmog dana:

“Osmi je dan od prvih simptoma. Jos vučem neki kašalj. Jos osjećam da sam rovit. Ostali su dobro. Pijte vitamine, mi smo uzimali Imunoglukan i Tylohot za temperaturu. To smo imali pri ruci. Pili smo dosta vode – čaja i limunade. To je jako važno. Vazno je i da ne paničite ako zakačite virus. Ako možete gledajte filmove i slično. Ja jedan dan nisam ni to mogao. Tada mi je sve smetalo. Ali prodje i to. Samo optimistično i uz dozu humora sve će se lakše prebroditi.

Uzmite ozbiljno mjere karantina. Tako usporavate inficiranje drustva i dajete šansu da medicinski sistem posveti pažnju svakome”, napisao je Vujačić i dodao da ne osjeća ni miris i ukus. 

Vujačić je dan Vijestima rekao da se osjeća dobro i da mu se vratilo čulo mirisa i ukusa.

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com