“POLICIJA OPRAVDANO KORISTILA SUZAVAC” Savjet za građansku kontolu rada policije utvrdio da su građani prvi napali policiju - Volim Podgoricu

“POLICIJA OPRAVDANO KORISTILA SUZAVAC” Savjet za građansku kontolu rada policije utvrdio da su građani prvi napali policiju

Savjet za građansku kontrolu rada policije zaključio je da je policija sinoć u Pljevljima opravdano upotrijebila hemijska sredstva jer su, kako navode, napadnuti kamenicama, flašama i upaljačima.

“Upotrijebljena je hemija kao sredstvo prinude i okupljena masa je rastjerana. Na osnovu raspoloživih podataka, Savjet je ocijenio da je upotreba tog sredstva prinude bila opravdana”.

POLICIJA BRUTALNO PRETUKLA DJEČAKA (16);Šutirali su ga u glavu i udarali pendrekom

Nikšićanka Lara (16) ispričala da je policajac UDARIO ŠAKOM i pendrekom preko leđa (VIDEO)

U NIKŠIĆU POVRIJEĐENO VIŠE POLICAJACA: Među privedenim građanima i novinar (FOTO)

Povodom objavljenog snimka na kom se vidi kako sedmorica policajaca udaraju jednog mladića, Savjet je utrdio da se radi o O.M. koji je, kako navode, napao policijskog službenika s leđa.

“U toku je njegovo procesuiranje zbog napada na službeno lice, a Savjet je zatražio kompletnu dokumentaciju kako bi se provjerilo postupanje prema njemu”, navode iz Savjeta.

Navode i da povreda kod građanke Pljevlaja nije nastala neposrednim postupanjem policijskog službenika nego je pretpostavka ljekara da je do povrede došlo od patrona upotrijebljene hemije.

VELIKI SKUP U PLJEVLJIMA, POLICIJA BACA SUZAVAC: Među okupljenima ima i djece (VIDEO)

PROTESTI ŠIROM CRNE GORE: Berane, Pljevlja, Bijelo Polje, Tivat, Budva… (VIDEO/FOTO)

UHAPŠEN NOVINAR VELIŠA KADIĆ: Snimao i fotografisao sukob sa policijom, to im je zasmetalo (VIDEO)

Oni su utvrdili i da se za zdravstvenu pomoć sinoć javilo troje građana, među kojima i jedno dijeta, kao i četiri policajca.

“Ostali građani su se javili zdravstvenoj utanovi zbog dejstva suzavca na oči. Jedan policajac je zadržan na odjeljenju hirurgije, dok su kod ostalih evidentirane lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Savjeta.”

2 komentara

  1. We absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly I’m looking for. can you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on many of the subjects you write related to here. Again, awesome web log!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com