TENZIJE NA SJEDNICI SO BUDVA: Odbornik DF-a polio vodom Džakovića - Volim Podgoricu

TENZIJE NA SJEDNICI SO BUDVA: Odbornik DF-a polio vodom Džakovića

Odbornik budvanskog DF-a Janko Dimić polio je vodom nezavisnog odbornika Stevana Džakovića u toku sjednice SO Budva na kojoj se raspravlja o smjeni predsjednika SO Budva Krsta Radovića.

I ova sjednica je prekinuta i data je pauza, kako bi nadležni odbori razmotrili predlog o razriješenju Krsta Radovića.

Sjednica SO Budva na kojoj se raspravlja o smjeni predsjednika Opštine Marka Carevića prekinuta je, jer je isteklo vrijeme zasijedanja, a nova je zakazana za 5. jun. Treća sjednica, na kojoj je tačka dnevnog reda smjena predsjednik SO Budva Krsta Radovića je u toku.

Za vrijeme prekide sjednice, došlo je do incidenta ispred šatora u kojem se održava sjednica, kada je grupa građana koja se okupila verbalno napala i vrijeđala odbornika Stevana Džakovića i odbornika DPS Gojka Ljubanovića.

Krsto Radović, predsjednik SO Budva, kazao je da pripadnici Uprava policije u civilu, snimaju i popisuju budvanske odbornike. On je pozvao okupljene da se raziđu i da se “drže reda”.

Lideru budvanskog odbora Crnogorske Vladimiru Bulatoviću zabranjeno je da prisustvuje sjednici lokalnog parlamenta na kojoj bi uskoro trebala da počne rasprava o inicijativi za smijenu predsjednika opštine Marka Carevića.

Rješenje kojim se Bulatoviću zabranjuje učešće na sjednici SO dostavljeno je nepisredno pred početak sjednice.

Prva u nizu od tri uzastopne sjednice Skupštine opštine Budva, na kojoj je trebalo da se raspravlja o deklaraciji o poništenju Zakona o slobodi vjeroispovijesti, nije održana znog nedostatka kvoruma.

Sjednici je prisustvovalo svega 15 odbornika DF-a i Demokrata.

Na zasijedanje, kako su ranije i najavili, nisu došli odbornici DPS-a, Crnogorske, SD-a i nezavisni odbornik Stevan Džaković. Zasijedanju nije prisustvovala ni odbornica Ure Božana Jelušić.

Lider budvanskog odbora Demokrata Mijomir Pejović medijima je nakon prekida sjednice rekao kako je iznenađen nedolaskom Božane Jelušić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com