Home / NOVOSTI / Društvo / SVE TAJNE VIP PROSTITUCIJE: Starlete najčešće rade u Crnoj Gori, dnevno imaju 6 klijenata, a MJESEČNO mogu da zarade i DO 10.000 EVRA (FOTO)

SVE TAJNE VIP PROSTITUCIJE: Starlete najčešće rade u Crnoj Gori, dnevno imaju 6 klijenata, a MJESEČNO mogu da zarade i DO 10.000 EVRA (FOTO)

Juče je sud u BiH, starleti Tijana Maskimović poznatijoj pod nadimkom Ajfon, odredio jednomjesečni pritvor, dok je Srđan Šojić (skeledžija) pušten na slobodu.

Ostalim osumnjičenima, koji su pohapšeni u blizini Bijeljine, u jednoj luksuznoj vikendici, izrečena je mjera zabrane, prenosi ATV.

VELKA AKCIJA U BIJELJINI: Uhapšene starlete, manekenke, biznismeni, sudije, neki bliski škaljarskom klanu (VIDEO)

Slučaj hapšenja srpske starlete Tijane Ajfon po ko zna koji put je pokrenuo pitanje i debatu u javnosti o problemu prostitucije. Iako je najstariji zanat zakonom zabranjen u mnogim državama, sve su brojnije djevojke i žene koje u taj posao ulaze dobrovoljno, radi dobre zarade.

Kako prenosi Blic, prema procjenama stručnjaka, baveći se takozvanom elitnom prostitucijom one mogu da zarade i do 10.000 evra za mjesec dana.

Marko Nicović, član borda direktora međunarodne policije za borbu protiv narkomanije, kaže da djevojke sve češće ulaze u kandže prostitucije zbog loših ekonomskih uslova.

“Prostitucija djevojaka na tržištu isključivo zavisi od nivoa klijenta i djevojke koja se prodaje i upravo to diktira cijenu. Veliki broj naših djevojaka počne da se bavi prostitucijom upravo zbog lošeg ekonomskog stanja. Međutim, imamo i djevojke koje u kandže prostitucije ulaze iz svoje neke lične promocije – statusa u društvu”, kaže Nicović i dodaje:
“Veoma je teško izaći iz kandži prostitucije jer je u pitanju teška mafija! Najteže se iščupaju djevojke koje su ekonomski zavisne od svojih makroa – kaže on i objašnjava:

“Rijetko koja djevojka može sama da se bavi prostitucijom. Ne može sama da uspije jer mora da ima zaštitu i podršku iza sebe. Uloga kriminalaca i makroa usko je povezana, oni stoje iza djevojka i stvaraju čitavu organizaciju, drže sve pod kontrolom. Šou-biznis je takođe usko povezan s prostitucijom i može da prođe u taj dio elitne prostitucije” objasnio je Nicović za za srpki Kurir.

Prostitucija, ilustracijaFOTO: SHUTTERSTOCK

Jedan od scenarija je i da ih taksi doveze do marine, gdje u skladu s prethodnim dogovorom stupaju u kontakt s klijentom. Cijena zavisi od izgleda djevojke, ali i od toga da li govori strane jezike i koliko je “spretna“. Za dan se plaća najmanje 500 evra. Najpopularnije destinacije u Crnoj Gori su Budva i Tivat, a u Hrvatskoj Dubrovnik, Zadar i Split. Dnevno imaju od pet do šest klijenata. Tijana je, kako tvrde upućeni, sedam dana u Crnoj Gori naplaćivala 2.500 evra, uz plaćen smještaj u luksuznom hotelu, prevoz, hranu u elitnim restoranima i poklone.

Mimi OroFOTO: RAS SRBIJA Mimi Oro

I za Mimi Oro godinama se spekulisalo da se bavi prostitucijom, a 2014. je uhapšena zbog tog krivičnog djela sa još sedam djevojaka. Njima je tada dežurni sudija odredio pritvor od osam dana. Zbog prostitucije je više puta hapšena i Maca Diskrecija. Ona nikada nije radila s makroima, nego je sama pronalazila mušterije preko interneta. Maca je prva priznala da se bavi najstarijim zanatom. Prošle godine je navodno pod optužbom da se bavi prostitucijom uhapšena i bivša Plejboj zečica Božana Vujinović u jednom luksuznom hotelu u Bečićima. Ona se s drugaricom nalazila sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga i platili 500 evra po osobi.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com