VELKA AKCIJA U BIJELJINI: Uhapšene starlete, manekenke, biznismeni, sudije, neki bliski “škaljarskom klanu” (VIDEO) - Volim Podgoricu

VELKA AKCIJA U BIJELJINI: Uhapšene starlete, manekenke, biznismeni, sudije, neki bliski “škaljarskom klanu” (VIDEO)

U akciji “Kristal”, MUP Republike Srpske uhapsio je starletu Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijana Ajfon u društvu sa Zlatanom Ćukom iz Bijeljine i još 14 osoba, za koje se sumnja da su članovi organizovane kriminalne grupe, koja se bavi međunarodnim švercom droge, prostitucijom i drugim teškim krivičnim djelima.

Starleta je uhapšena kada je pokušala ilegalno čamcem da pređe u Republiku Srpsku, sa još tri drugarice koje je vodila na žurku.

Zajedno sa poznatom srpskom starletom, Tijanom Ajfon, privedene su, pod sumnjom da su učestvovale u prostituciji i tri državljanke Srbije.

Uhapšene su S. Petrović (32), iz Čačka, sa prebivalištem u Beograd, J. Denić (27), iz Niša, sa prebivalištem u Beogradu (opština Mladenovac i S. Gačić (27) iz Novog Sada, sa prebivalištem u Beogradu.

Policajci je napravila raciju u vikendici u Suvom Polju, kod Bijeljine, gdje su zatekli čak 35 osoba iz kriminalnog miljea, od čega 26 muškaraca i devet žena. Njih 16 je zadržano na kriminalističkoj obradi. Privedeni su Bijeljinci Zlatan Ćuk, koji je blizak “škaljarskom klanu”, Vladan Kakuća, Milisav Tomić, biznismen i vlasnik “Agrotehnike” Željko Vujić, Aleksandar Gajić, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić i Danijel Perić.

Uhapšeni su i Pavle Stević i Srđan Mićić iz Brčkog, te Željko Simić i Savo Simić iz Ugljevika, kao i državljanin Slovenije Adi Bajgorić, Sarajlija Elvis Hodžić i starleta Tijana Maksimović Ajfon iz Beograda.

“U pretresu vikendice, te skupocjenih vozila koje su osumnjičeni koristili, pronađeno je i oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina, medicinska droga, 10 pištolja, tri pancira, više od 20.000 maraka u raznim valutama, telefoni, laptopovi” saopštila je PU Bijeljina.

Uhapšen je i jedan od najboljih evropskih fudbalskih sudija, Slovenac Slavko Vinčić, koji je kasnije pušten i saopštio je da se “slučajno” zatekao na licu mjesta.

 

I

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com