DANAS JE 6.6. 2020. MAGIČAN NIZ BROJEVA 6-6: Trenutak kada dozvolimo sebi da otvorimo srce

Danas je 6.6. 2020. godine i vlada magičan niz brojeva 6-6, piše Lovesensa.

Ovaj niz brojeva donosi magičnu energiju ljubavi i dobre emotivne odnose, pa ovaj dan može donijeti susret sa srodnom dušom.

U numerologiji broj 6 je blagoslov. Njegova energija se odnosi na bezuslovnu ljubav, empatiju, odgovornost, pravdu, dom i ljepotu.

Sa druge strane, izazovi koje ta vibracija donosi mogu biti nezdravi perfekcionizam, borba za pravednost i nepokolebljiva kontrola.

Pa kako maksimalno iskoristiti ovaj portal dinamične energije 6/6?

Ovo je idealan dan za razmišljanje o ljubavi. Kako posmatrate ljubav? Kada mislite o ljubavi, mislite li na bol? Ili mislite iz perspektive- sve što vam treba je ljubav?

Kako se ljubav pojavljuje za vas i kako se ispoljavate za ljubav?

Kroz numerološki niz 6/6 jasnije posmatramo naše odgovornosti, naročito u odnosima. To je trenutak u kojem možemo da se odreknemo svih “ratova” koje vodimo u svom umu. Na primjer, “Već sam se trebala udati”, ili “Nisam dostojan prave ljubavi”.

Bez obzira kako posmatrate ljubav, ovo je dan da ponovo presaberete misli na ovom polju. Pokušajte da promijenite i prilagodite pozitivnom stavu svoju percepciju ljubavi i ona će ispuniti vaš život. Pokušajte da stavite “naočare ružičaste boje” i svijet posmatrate očima romantične duše.

Sve što broj 6 želi jeste da volite i budete voljeni. Ipak, šta stoji na putu ovoj jednostavnoj, a opet pomalo nedostižnoj potrebi. Pretjerana kritika stoji na putu. Nerealni idealizam stoji na putu. Nemogućnost da oprostimo stoji na putu.

Numerologija 6/6 donosi sjajan dan za energično i aktivno kreiranje namjere da se brinemo malo manje. Ova energija pojačava vaše napore da se “opustite i otvorite za ljubav“ u najistinijem, bezuslovnom smislu. Možda ćemo biti podstaknuti da aktivno napišemo poruku u kojoj opraštamo našim bivšim ljubavima i sebi.

Ili ćemo možda odlučiti da više nikada nećemo koristiti toksične riječi u raspravi sa partnerom. Možemo odlučiti da se sa više empatije obraćamo sebi i drugima.

Numerologija 6/6 može djelovati kao prostor za samoostvarenje. Trenutak kada dozvolimo sebi da otvorimo srce i svjedočimo kako se naša bol izliva poput ružnog materijala od koga se ipak može stvoriti lijep šareni kolaž. Dozvolite energiji noza brojeva 6-6 da vas podrži u preuzimanju odgovornosti za sebe, svoje postupke i svoje odgovore u svim odnosima.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close