ĐOKOVIĆ U SUZAMA: Ne plačem zbog ispadanja, sjetio sam se djetinjstva (VIDEO) - Volim Podgoricu

ĐOKOVIĆ U SUZAMA: Ne plačem zbog ispadanja, sjetio sam se djetinjstva (VIDEO)

Najbolji teniser svIijeta Novak Đoković emotivno je doživio svoj poslednji meč na „Adrija turu“ u Beogradu. Uprkos pobjedi protiv Zvereva od 2:1, Đoković nije izborio finale, ali je njegova pobjeda odvela Filipa Krajinovića u finale.

„Jedan od naših je u finalu. Bilo je stvarno emotivno poslednjih nekoliko dana. Zahvalio bih se svima koji su podržali ovaj događaj i svima koji su došli. Ne plačem toliko zbog poraza i finala, dobio sam neki izliv emocija i sjetio sam se djetinjstva“, rekao je Đoković.

Novak Đoković je pobijedio u meču protiv Aleksandra Zvereva, ali je statistički izgubio i zbog izgubljenog seta poslao u finale Filipa Krajinovića, koji je savladao Viktora Troickog.

Nikola Milojević pobijedio je pošto je njegov rival Dušan Lajović morao da preda meč zbog povrede.

Humanitarni turnir “Adrija tur“ koji organizuje Đoković okuplja najveća svjetska teniska imena u Beogradu, a potom se seli u Zadar, Banjaluku i Sarajevo.

Nažalost, iako je planirano da turnir bude i u Crnoj Gori, to se neće desiti zbog toga što su crnogorke granice za građane Srbije i dalje zatvorene.

Novak Đoković je kazao da je imao veliku želju da se turnir igra i u Crnoj Gori, ali da to nije bilo moguće jer su granice zatvorene.

PROŠTIAJTE I OVO

OTKAZUJE SE ADRIA TOUR U CRNOJ GORI Ni Novak Đoković ne smije da putuje u Podgoricu

Toliko familije imam u Crnoj Gori Sve smo pokušali, ali NISU OTVORILI GRANICE i mi ne možemo VIŠE DA ČEKAMO”

SAMO PITAM – JESMO LI SVI U CG ZAROBLJENI? Zašto je euro Vijetnamca veći od eura Srbina

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com