970x250

KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: Mjesto za uživanje u Balabanima kreirale su Rajka i Andrea (FOTO)

Ovogodišnji, šesti po redu Konkurs za najljepše balkone i bašte Podgorice, specifičan je jer su podgorički baštovani svoje ovogodišnje bašte kreirali u uslovima izolacije zbog epidemije korona virusa. Kako smo svi bili, uglavnom, u kućama, baštvoani su imali više vremena da se posvete svojim biljkama, pa očekujemo da podgoričke bašte i balkoni ove godine budu još bogatiji, mirisniji i šareniji i uljepšaju nam dane ispunjene ružnim vijestima.

300x250

Takođe, kao i svake godine, želimo da ukažemo na neprocjenjiv značaj prirode i neophodnost brige za prostor u kome živimo, i da pritom odamo priznanje Podgoričanima koji svojim trudom oko balkona i bašti, šalju snažnu poruku – briga za druge počinje od brige u vlatitom domu i u vlastitom dvorištu.

Fotografije  bašte Miranovic Rajke i Miranovic Andree, u zetskom selu Balabani, možete pogledati u galeriji ispod. 

Prijavite svoj balkon ili baštu, i osvojite vrijedne nagrade!

Fotografije svog cvjetnog balkona ili bašte možete poslati ne email [email protected], kao i u inbox FB tranice portala “Volim Podgoricu”.

Više o Konkursu i propozicijama pogledajte na sledećem linku:

KONKURS ZA NALJEPŠE “KORONA” BALKONE I BAŠTE: Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

[easy_image_gallery gallery=”878″]
loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

1 komentar

  1. Toliko je malo cvijeca po terasama u pg da je to zalosno… Iako klima nije najpovoljniji za cvijece ipak nas ima upornih koji ukrasavamo svoj balkon i zfradu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close