NKT ODGOVORIO DF-u: Ko o čemu, oni o poštenju - Volim Podgoricu

NKT ODGOVORIO DF-u: Ko o čemu, oni o poštenju

Tokom cijele pandemije koronavirusa svjedoci smo da je DF uradio sve što je bilo u njegovoj moći da oteža i ugrozi borbu za zdravlje i živote građana Crne Gore, poručili su iz Nacionalnog koordinacionog tijela reagujući na jučerašnje tvrdnje Demokratskog fronta, koji je saopštio da je NKT i bizarno tijelo i predmet ironije brojnih građana.

DF: NKT egzotična grupa namještenika, Jevto šampion nonsensa

“Od teorija da je to „zavjera satanista“ i izmišljotina Zapada, da to nije ozbiljna zdravstvena prijetnja, pozivanja i organizovanja za nepoštovanje mjera, pa sve do pokušaja ilegalnih ulazaka čelnika DF-a i članova njihovih porodica, kojim putevima se, svjedoci smo, pokrenuo novi talas unosa virusa. Upravo ovih dana svjedočimo teškim posljedicama koje su izazvali takvi neodgovorni pojedinci i grupe”, istakli su u NKT-u.

Sada ti isti, kako kažu, pokušavaju da manipulišu novim lažima o primanjima za rad u NKT-u.

“Traže konkretan odgovor, a on glasi kratko i jasno: NULA eura. Za danonoćni svakodnevni rad posvećenih, odgovornih, stručnih i dobronamjernih ljudi koji rade u interesu svih građana. To građani vrednuju i ocjenjuju najvišim ocjenama, a to ih najviše i boli”, navode u NKT.

Iz ovoga licemjernog pitanja, kako ističu, se jasno prepoznaje i metar DF-a, kojim oni pokušavaju da mjere i druge.

“Zato pravo pitanje za DF glasi: Koliko ste čelnici DF-a inkasirali novca u privatne džepove za izdaju nacionalnih interesa, uključujući i ugrožavanje zdravlja i života građana? Koliko košta izdaja nacionalnih interesa koji, nažalost, za posljedicu imaju izgubljene živote i lične i porodične drame širom Crne Gore? To su pitanja za vas. Za vas, ali i za vašeg mentora, koji se sada topi u svojim manipulacijama, a nažalost, građani plaćaju ceh. Kakav nalogodavac takvi i izvršioci. Na njih ćete morati dati odgovore, a „pokoljenja djela sude, što je čije daju svima“. Ono što NKT poručuje svim građanima je da ćemo iscrpljujuću i tešku borbu nastaviti i ubuduće, sa istom snagom i odlučnošću. I pobijedićemo ponovo, zajedno sa svim odgovornim građanima”, zaključuju u NKT-u.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com