DPS DEMANTUJE: Bezočna je laž da otkupljujemo lične karte u Nikšiću - Volim Podgoricu

DPS DEMANTUJE: Bezočna je laž da otkupljujemo lične karte u Nikšiću

Nikšićki DPS aopštio je dana da je nikšićki odbor SNPa saopštio “niz neistina, očiglednih podvala i podmetanja”.

“Odavno smo navikli na beskurpulozne laži ostataka nekadašnjeg SNP-a, ali zbog građana Nikšića najoštrije demantujemo bezočnu laž da DPS vrši otkup ličnih dokumenata, kako građani ne bi mogli ostvariti svoje Ustavom zagarantovano pravo. Mi smo ti koji istrajavamo na sprovođenju i primjeni svih zakona i Ustava, za razliku od njih koji pozivaju građane da ne poštuju zakone i da na ulici ostvare ono što nikada ne bi mogli  regularnim putem, putem  izbora”, navode iz DPSa. 

SNP NIKŠIĆ TVRDI: DPS plaća lične karte od 50 do 200 eura

Svjesni činjenica da su, kako navode iz DPS,  partija bez članstva, programa, ideja, ovakve konstrukcije su njihov jedini vid političke borbe i kampanje.

“Iz predmetnog saopštenja jasno se vidi da se radi o pokušaju montiranja priče dokonih političkih diletanata. Demokratska partija socijalista poziva državne organe da reaguju i sankcionišu sve one koji šire ovakve neistine i neke svoje aktivnosti kao kukavičije jaje pokušavaju podmetnuti  nama. Svima je jasno da je ovo potez gubitnika i političkih davljenika koji se pokušavaju uhvatiti za slamku laži, jer nemaju odgovor na realnu priču DPS-a, naš program i evidentne rezultate naše politike. No, kako i oni kažu doći će dan izbora pa ćemo kao nebrojeno puta do sada izmjeriti snage, a do tada moraće odgovarati za sve izrečene laži, jer u Crnoj Gori laži  ne traju dugo, što oni najbolje znaju, jer su upravo zbog toga tu đe jesu”, zaključili su iz DPSa. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com