DIVANOVIĆ: Dokazali smo da Opština može biti tu zbog građana (VIDEO) - Volim Podgoricu

DIVANOVIĆ: Dokazali smo da Opština može biti tu zbog građana (VIDEO)

Predsjednik Opštine Budva i nosilac liste “Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović” Nikola Divanović saopštio je da su odgovornim pristupom uspostavili novu političku dinamiku u Budvi.

“Na juče održanoj sjednici Skupštine opštine, trećoj za mjesec dana, usvojili smo važne odluke sa ciljem da našim sugrađanima i privrednicima pomognemo da skupa prevaziđemo krizni period izazvan koronavirusom. Umanjili smo cijene komunalnih usluga do 50 odsto. Umanjili smo cijene parkinga u Budvi i Petrovcu 20-30 odsto. Umanjili smo zakupnine ugostiteljskih terasa u vlasništvu Opštine iznosu od 50 odsto i oslobodili ih obaveze plaćanja lokalne komunalne takse”, kazao je Divanović.

Kako je dodao, obezbijedili su nove komplete udžbenika za osnovce 1-5 razreda i dopunu kompleta novim udžbenicima za učenike 6-9 razreda.

“Dokazali smo da Opština može biti tu zbog građana. Ali ni ovdje se ne zaustavljamo. Na to nas obavezuju vaši potpisi podrške koje nam pristižu svakoga dana. Zajedno, u naredne 4 god možemo mnogo.  Hvala vam na povjerenju”, zaključuje Divanović.

1 komentar

  1. е небих за вас гласао да ме ставите наломачу

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com