ZEĆANI OGORČENI, CIO DAN BILI BEZ STRUJE: “Kad kokoška prdne u Zeti, struja nestane!”

Stanovnici Zete danas su gotovo cio dan bili bez bez struje, a kako kažu, ovakve situacije se dešavaju godinama unazad. Struja je nestala jutros oko 8 časova, a došla je tek poslije podne, u različitim dijelovima Zete, od 17 do 18, 30 časova.

Više stanovnika Zete obratilo se Portalu Volim Podgoricu VOP, i molilo za informacije o uzrocima kvara, kao i terminu dolaska struje. Na FB strani Crnogorskog elektrodistributivnog sistema CEDIS tokom cijelog dana nije bilo nikakve informacije o nestanku struje u Zeti, a na pitanje VOP-a kazali su da se radi o “kvaru na mreži”.

“Ekipe su radile na terenu i sukcesivno uključivale korisnike”, kazali su iz CEDIS-a. Poslednja uključenja na mrežu bila su oko 18,30 časova.

“Danas su ekipe CEDIS-a tražile po Zeti kvarove kao da traže naftu. Ovo je prešlo sve granice, kad kokoška prdne u Zeti nestane struja”, kazali su sagovornici VOP-a iz zetskog sela Mojanovići koje je poslednje dobilo struju večeras oko 18,30h. Veliki broj domaćinstava u Zeti danas nije imao ni vodu jer za vodosnabdijevanje koriste hidrofore koji rade na struju.

“Cio dan bez struje i vode. I tako svako malo. A obračunavaju nam cijene kao da je snabdijevanje savršeno. Ako ne platete jedan račun odmah kidaju, ne pitaju”, kažu sagovornici VOP-a.

VOP je u avgustu pisao i o slučaju Zorana Krstovića koji živi u centru Golubovaca, a zbog slabog napona električne energije ne može da upali klimu, hidrofor, a mašinu za veš uključuje poslije 23 sata.

V.M.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close