Mornar pokorio Cedevita Olimpiju, treći put uzastopno (VIDEO) - Volim Podgoricu

Mornar pokorio Cedevita Olimpiju, treći put uzastopno (VIDEO)

Tim Mihaila Pavićevića iz Bara je treći put u isto toliko duela savladao Cedevita Olimpiju (93:88) i pokazao da će ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za fajnl-for.

Mornar je dominirao od starta i stalno povećavao prednost do 18. minuta, kada je Marko Jeremić iskoristio sva tri bacanja za plus 21 (50:29).

Kada se činilo da je sve riješeno, Ljubljančani 96 sekundi prije kraja smanjili na 89:83, a 27 sekundi kasnije je Džerod Džouns imao dva bacanja i oba – promašio.

Džejkob Pulen asistirao je na zakucavanje Gejbrijelu, a onda i sam položio loptu u koš za 93:83…

Pulen je bio fenomenalan sa 36 poena, a dvocifreni su bili i Ajzea Vajthed sa 13 (uz očajan šut iz igre 9-2) i Derik Nidam sa 12.

Kod domaćih su odskočili Jaka Blažič sa 24 i Kendrik Peri sa 17 koševa.

Mornar je ovom pobjedom dostigao Igokeu i Crvenu zvezdu na 2. mjestu sa skorom 9:2, a prva je, samo zbog meča više, Mega sa devet pobjeda i tri poraza.

Mihailo Pavićević je u pres salu „Stožica”, nakon pobjede njegovog Mornara nad Cedevita Olimpijom (93:88), ušao sa velikim osmjehom.

“Čestitam svojim igračima na jako dobroj utakmici protiv izuzetnog rivala. Ovo je velika pobjeda, s obzirom na to da i mi i Cedevita s pravom pretendujemo na prva četiri mjesta. Sve ono što sam uoči utakmice rekao za Cedevitu i trenera Golemca nije bilo iz kurtoazije, jer rade sjajan posao i igraju odlično. Tražio sam od igrača da budu fokusirani 40 minuta, ako misle da ih iznenadimo na njihovom terenu”, rekao je Pavićević.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com