“Kukavičkim i primitivnim napadom na ministarku Bratić napadnuta je svaka žena u Crnoj Gori” - Volim Podgoricu

“Kukavičkim i primitivnim napadom na ministarku Bratić napadnuta je svaka žena u Crnoj Gori”

Brutalnim, primitivnim i kukavičkim napadom na ministarku Bratić, napadnuta je svaka žena u Crnoj Gori, a napadnuta je i Vlada čiji je ona član i sam Ustav i državno uređenje, poručuje Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta.

Mandić ističe da se ovi virtuelni nasilnici  kriju iza navodne slobode govora, koju koriste po potrebi kao štit  za mizoginiju i kaljanje svega što je vjekovima čuvano kao sveta vrijednost u Crnoj Gori.

Mandić je kazao da se ovim nastupima udara  direktno na državu i demokratiju, krši se Ustav kojim je zabranjena zloupotreba ličnih sloboda da bi se crtale mete na čelo žrtava.

Demokratija nije brisani prostor u kojem svako radi što hoće, već sistem u kojem su svi zaštićeni od nasilja i zloupotrebe prava. Ovakvi izlivi govora mržnje nemaju mjesta u pravno uređenoj državi, navodi Mandić.

“Vlada mora oštro da reaguje na svaki ovakav ispad i privede pravdi odgovorne. Mora se poslati jasna poruka da žene u Crnoj Gori neće služiti  kao poligon za iskaljivanje nemoći mračnih snaga poražene kvazipolitike”, poručuje on.

Svakom nasilniku mora biti stavljeno do znanja da Crna Gora nije besudna zemlja na čije uređenje može da udari nekažnjeno svaki nasilnik lažno se kunući u brigu za državu, zaključio je Mandić u svom saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com