Kolašin: Snijega nema, gosti nezadovoljni uslugom u hotelima - Volim Podgoricu

Kolašin: Snijega nema, gosti nezadovoljni uslugom u hotelima

Kolašinsko skijalište je, zahvaljujući vještačkom snijegu, otvoreno 24. decembra, ali je broj gostiju manji nego prethodnih godina, jer skijalište još ne radi punim kapacitetom.

Direktor skijališta Boban Šćepanović kazao je da još nema dovoljno snijega da bi žičare mogle da rade, pišu Dnevne novine.

“Proizveli smo dovoljno snijega da otvorimo sezonu prije ostalih i time obradovali brojne goste, koji su praznike proveli u Kolašinu. Obezbijedili smo uslove za skijanje iako za to nije bilo dovoljno prirodnog snijega. Zbog svega toga smo jako zadovoljni posjetom, kako prije, tako i za vrijeme novogodišnjih praznika. Na skijalištu gotovo svakog dana boravi po nekoliko stotina gostiju. Broj gostiju je ipak manji nego u istom periodu prethodne godine, što je i razumljivo s obzirom da radimo sa znatno manjim kapacitetom. Snijeg je počeo da pada, ali još nedovoljno da bi žičare mogle da rade. Vremenska prognoza je optimistična i nadam se da ćemo uskoro početi da radimo punim kapacitetom”, kazao je Šćepanović.

Sve dok skijalište ne počne da radi punim kapacitetom, cijena dnevnog ski-pasa će iznositi pet eura za djecu i osam eura za odrasle.

Nedostatak sniježnog pokrivača za doček i tokom novogodišnjih praznika vidljivo se osjetio na samom početku zimske turističke sezone.

Najveći broj gostiju tokom praznika su bili gosti iz Podgorice i Albanije, koji su u Kolašinu boravili još za vrijeme katoličkog Božića.

Prema mišljenju mnogobrojnih gostiju, cijene pića, hrane i smještaja bile su više nego zadovoljavajuće, ali su gosti bili nezadovoljni uslugom dva elitna kolašinska hotela “Lipka” i “Bjanka”. Oni navode da u “Bjanki” radi samo jedan konobar, dok je hotel “Lipka” poslovao bez restorana, tako da su gosti na raspolaganju jedino imali hotelsku piceriju.

“Neshvatljivo je da hoteli sa pet zvjezdica posluju na ovakav način. Domaćini se nijesu proslavili ni druge novogodišnje noći, kada je zbog požara nestala struja u diskoteci Selekt gdje smo uzeli rezervaciju. Sve smo platili, a oko ponoći bili smo prinuđeni da napustimo objekat. Snijeg je i te kako falio, ali i malo više zabave”, kazala je grupa djevojaka i mladića iz Podgorice.

Iz kolašinskih kafića su poručili da Elektrodistribucija treba da se izvini gostima i da objasni nestanak struje.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com