PODGORICA: Razbojništva na pumpi počinili B.U. (21), S.G. (18) i M.I. (17) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Razbojništva na pumpi počinili B.U. (21), S.G. (18) i M.I. (17)

Službenici Uprave policije su u prethodnih nekoliko dana rasvijetlili dva razbojništva počinjena u objektu benzinske pumpe ,,IK Real 2” u Podgorici u februaru i martu ove godine i zbog sumnje da su izvršili ovo krivično djelo uhapsili i procesuirali ukupno četiri lica, od kojih su dva osumnjičena da su počinila oba krivična djela.

Razbojništvo počinjeno 14. februara 2016. godine oko 21,30 časova, koje je rasvijetljeno juče, su, kako se sumnja, izvršili B.U. (21), S.G. (18) i M.I. (17) iz Podgorice, tako što su maskirani, uz prijetnju nožem, pištoljem i metalnom šipkom, od radnika N.S. ukrali pazar u iznosu od 3.917 eura.

Službenici CB Podgorica su odmah po prijavi događaja obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i preduzeli radnje koje su rezultirale identifikovanjem ova tri lica i hapšenjem jednog od njih, B.U, budući da se S.G. i M.I. već nalaze u ZIKS-u jer su 6. marta uhapšeni zbog sumnje da su istog dana sa još jednim licem, M.M, počinili razbojništvo na istoj benzinskoj pumpi.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo razbojništvo, je naredio da mu se B.U, S.G. i M.I. uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave, privedu na dalju nadležnost.

“Podsjećamo da su službenici CB Podgorica prije par dana, tačnije 6. marta godine, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo koje je počinjeno istog dana u  objektu benzinske pumpe ,,IK Real 2” u Podgorici. Policijski službenici su tom prilikom uhapsili i državnom tužiocu u VDT u Podgorici podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv pomenutih S.G. (18) i M.I. (17), kao  i M.M. (20) iz Podgorice, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo. Sumnja se da su ova tri lica, maskirani i uz prijetnju nožem i bejzbol palicom, od radnika M.I otuđili dio pazara u iznosu od oko 190 eura. Uhapšeni su nakon desetak minuta a ukradeni novac je pronađen i vraćen vlasniku”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

3 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com