PRIZNANJE DIREKTORKI PORTALA “VOLIM PODGORICU” Radojević: Ne postoji riječ “nemoguće” - Volim Podgoricu

PRIZNANJE DIREKTORKI PORTALA “VOLIM PODGORICU” Radojević: Ne postoji riječ “nemoguće”

Osnivačica i direktorka Prvog nezavisnog portala glavnog grada, Vesna Radojević, dobitnica je nagrade “Naj menadžerka” za 2022. godinu u kategoriji “Mediji” koju svake godine dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore. Nagrada je uručena sinoć na svečanosti povodom 20 godina postojanja UPCG.
U obrazloženju odluke UPCG navodi se da se “Komisija vodila isključivo postavljenim kriterijumima, uz uvažavanje ispunjenosti cilja koji je UPCG tim povodom postavila: Promocija uspješnih poslovnih žena koje
svojim odgovornim radom, profesionalnim pristupom poslu i ostvarenim rezultatima potvrđuju snagu ženskog liderstva, te ulogu i značaj većeg učešća žena na pozicijama upravljanja i rukovođenja”.
“Istinski sam počastvovana nagradom “Naj menadžerka” za 2022. godinu koju mi je dodijelila Unija poslodavaca Crne Gore na proslavi 20. godina postojanja ove sjajne i izuzetno važne organizacije za cijelu biznis zajednicu u Crnoj Gori, i za državu Crnu Goru.
Nagrada je stigla u godini kada Prvi nezavisni portal glavnog grada Volim Podgoricu obilježava 10 godina postojanja”, kazala je osnivačica i direktorka portala Vesna Radojević.
Ona je sinoć, na svečanosti prilikom uručenja nagrade, kazala da je “živi dokaz da ništa nije nemoguće”.
“U medijima sam više od 30 godina, a prije desetak godina napustila sam “Večernje novosti”, koje su bile najtiražniiji medij bivše Jugoslavije i osnovala Portal “Volim Podgoricu”, zamišljen kao medij glavnog grada, koji je tada bio vjerovatno jedini glavni grad koji nema svoj lokalni medij. Danas, deset godina kasnije Prvi nezavisni portal glavnog grada Volim Podgoricu, svakog mjeseca, u prosjeku čita preko 400 hiljada ljudi iz Podgorice, Crne Gore, regiona i naše dijaspore, na šta sam posebno ponosna”, kazala je Radojević i obratila se i ženama, koje se suočavaju sa brojnim izazovima u Crnoj Gori:
“Kada osnujete nezavisan medij u Crnoj Gori, i nemate nikakva “leđa”, ni finansijska, ni partijska, ni institucionalna, kada ste pritom žena i samohrani roditelj dvoje djece, i kada za 10 godina prođete sve što sam ja prošla, onda jedna ovakva nagrada dođe kao boračko priznanje.
Ja sam danas živi dokaz da su i “nemoguće misije” – moguće, kada vjerujete. Govorili su mi da je “nemoguće”, da neću uspjeti, i zato želim da poručim svim ženama, koje prolaze kroz šta sam ja prolazila, ako vam kažu da je “nemoguće” – jednostavno uradite to!”, kazala je Vesna Radojević.
A.D.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com