Osuđen Kolašinac: Obljubio nemoćno lice, pa dobio tri godine zatvora - Volim Podgoricu

Osuđen Kolašinac: Obljubio nemoćno lice, pa dobio tri godine zatvora

Kolašinac S.B. osuđen je na tri i po godine zatvora zbog obljube nemoćnog lica. Presudu je donijelo vijeće Višeg suda u Bijelom Polju, kako prenosi Pobjeda.

Prema navodima optužnice okrivljeni je 3.jula .2018. u Kolašinu sposoban da shvati značaj svojih djela i upravlja postupcima, svjestan zabranjenosti radnji koje je preduzimao, htio njihovo izvršenje i izvršio obljubu nad maloljetnom J.S.Š.

Navodi se da je okrivljeni iskoristio njeno fizičko i psihičko stanje u kojem se ona nalazila zbog konzumiranja veće količine alkohola i energetskog pića, usljed kojeg nije bila sposobna za otpor.

“Na način što je iz kafe bara, gdje su oboje sa društvom boravili, poveo u pravcu njene kuće, i kada su došli do jedne stambene zgrade, uveo je u podrumsku prostoriju gdje joj je, dok je oštećena plakala i pokušavala da pruži otpor gurajući ga od sebe, skinuo majicu, donji dio trenerke i donji veš. Nakon toga je uhvatio jednom rukom za njene obje ruke i tako je držeći obljubio. Kada je pustio oštećena je pala i tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede”, navodi se u optužnici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com