Ako ne aktivirate ovu novu funkciju Facebook će vam zaključati profil

Korisnički nalozi su svakim danom sve izloženiji drugim ljudima na mrežama, pa je novi bezbjednosni program stvoren sa ciljem da oni postanu bezbjedniji i otporniji…

Ako ste korisnik Facebooka, a velika je vjerovatnoća da jeste, trebalo da znate da vam je ostalo samo petnaestak dana do aktiviranja “Facebook Protect” bezbjednosnog programa, koga ta društvena mreža počinje da primenjuje od 12. novembra. Riječ je o programu koji bi, kako navode iz kompnaije Facebook, korisnicima trebalo da ponudi širi spektar mnogo boljih bezbjednosnih mjera.

Korisnički nalozi su svakim danom sve izloženiji drugim ljudima na mrežama, pa je zato stvoren novi bezbjednosni program sa ciljem da oni postanu bezbjedniji i otporniji na moguća ugrožavanja sa njihove strane.

“Facebook Protect” obezbjeđuje naloge već pri samom logovanju na mobilnu ili desktop verziju Facebooka, a redovna bezbjednosna ažuriranja garantuju da će korisnici uvijek biti bezbjedni.

Kada se pokrene aktivacija, Fecebook sam provjerava da li je određeni uređaj zadovoljava bezbjednosne kriterijume, da bi opcija mogla da bude aktivirana, a provjerava se i da li postoji dvostepena autentifikacija.

Kada je sve završeno, od Facebooka ćete dobiti informaciju da je “Facebook Protect” aktiviran.

 

loading...

2 komentara

  1. I would like to point out my gratitude for your kind-heartedness in support of women who actually need help with that situation. Your real commitment to passing the solution all through became pretty insightful and has consistently encouraged professionals like me to realize their objectives. Your new useful tips and hints can mean a lot to me and still more to my peers. Thanks a lot; from all of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com