Biković ponudio Đokoviću ulogu da glumi u novom projektu

Glumac Miloš Biković u posljednje vrijeme razvija nekoliko poslovnih poduhvata.

Ne samo da otvara studio za animaciju u saradnji sa italijanskim kolegom, producentom Andreom Lervolinom, nego je najavio čak sedam velikih projekata koji će se realizovati u ovom studiju, prenosi B92.

Biković je nedavno razgovarao sa Novakom Đokovićem o snimanju novog filma o Nikoli Tesli i u ponudio mu je glavnu ulogu.

Izvor blizak Bikoviću naveo je da je glumac razmatrao slavnog tenisera za ulogu, jer Novak i Tesla fizički podsjećaju jedan na drugog, piše Blic.

Đoković nikada nije krio da se divi srpskom naučniku, i svjestan je značaja koji je Tesla ostavio u svijetu u kom danas živimo.

Ne samo da se Novak divi ovom geniju, nego podržava i njegovu životnu filozofiju, jer kako je jednom prilikom naveo, “Tesla je razumio važnost u imanju čistog uma, biti tih, smiren, težiti tome da budete spokojni i kako se on u potpunosti pronalazi u tome”.

Miloš Biković je u Sankt Petersburgu potpisao protokol o saradnji na projektu “Tesla” sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom i u planu su film i serija o Nikoli Tesli, u koje Rusi ulažu preko 2 miliona eura.

“Da nas svijet pamti kao zemlju koja je dala najvećeg, možda i prvog IT stručnjaka na svijetu”, rekao je svojevremeno Biković.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button