ČETVRTI APRIL JE POSEBAN DATUM: Evo kako najbolje da iskoristite magičnu moć niza 4-4 - Volim Podgoricu

ČETVRTI APRIL JE POSEBAN DATUM: Evo kako najbolje da iskoristite magičnu moć niza 4-4

April je mjesec zanimljivih kretanja planeta, zvijezda i nebeskih tijela – očekuje nas Ružičasti pun Mjesec, retrogradni Pluton i kiša zvijezda padalica.

Iako će ova nebeska kretanja imati uticaj na nas u vidu velikih promjena, vrlo lako ćemo ih prihvatiti. Ostaćemo prizmeni i svjesni.

Poseban datum u aprilu 2021. godine biće 4. april, jer numerološki niz 4-4 ima posebno spiritualno značenje.

4.4. je jedan od najsrećnijih datuma ovog mjeseca. Broj četiri u numoerologiji simbolizuje stabilnost i snagu. Vibrira praktičnošću i savršenim skladom, pomaže da budete prizemni i oslobodite loših navika.

Niz 4-4 donosi nam stabilnost, sigurnost i čvrst temelj – vodimo se razumom i težimo da stvaramo nešto trajno i smisleno. U ovom periodu snagu vam daju mentalnai emocionalna sigurnost. Puštate korijene kod nekih ambicijai imate snažnu volju da uradite nešto za šta se vrijedi boriti.

Takođe, ovaj niz nam donosi i manifestacionuenergijubroja 8 (4+4=8), koji označava karmu, ciklus života i obrasce moći.

4. aprila Mjesec će biti u znaku Jarca, što se savršeno uklapa sa energijom ovog numerološkog niza. Energija Jarca nas prožima snažnim osjećanjem discipline odgovornosti, tako da ćemo maksimalno iskoristiti ovaj dan za profesinalno napredovanje.

Tokom ovog dana očekuju nas i dva kvadratna aspekta između Sunca, Mjeseca i Venere. Iako su u astrologiji kvadrati simboli izazova, u ovom periodu koriste frekvenciju niza 4-4 i donose nam moć da riješimo neke probleme koje odavno guramo pod tepih. To su najčešće izazovisa kojima se suočavamo u vezama ili nedostatak kreativnosti.

Srećom, najlepša magija očekuje nas u večernjim satima 4. aprila uslijed sekstila Mjeseca i sanjivog Neptuna. Ovo poravnanje čini nas sve kreativnijima i maštovitijima, kao i osetljivijima na energije i osjećanja svuda oko nas. Koristite ovaj pojačani osećaj intuitivnemoći da vam pomogne da vizualizujete stvari na kojima želite da radite.

Kako najbolje iskoristiti magičnu moć koju nam donosi niz 4-4?

Najbolji način da kanališete numerološku magiju 4. aprila jeste da postanete utemeljeniji i jasniji u onome što želite da manifestujete u svom životu – zamislite iskrenu želju.

Ovo je takođe sjajan dan za ispoljavanje i razbijanje loših navika. Držite se svojih uvjerenja, ali se oslobodite svega onoga što vam više ne služi. Odličan je dan za vibraciju sa zemaljskim elementom provodeći vrijeme u prirodi, radeći jogu ili izvodeći ritual sa ljekovitim kristalima .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com