DANAS JE MAGIČNI DATUM: 9. septembar donosi sreću

Danas je 9. septembar, jedan od datuma ogledala koji se godišnje događaju samo 12 puta. Po energiji, to su veoma povoljni dani kada dobijamo darove od univerzuma.

Pošto je u pitanju 9. septembar, ovim danom i našim izgledima, mogućnostima i prilikama vladaće broj 9.

Evo šta numerologija kaže, na koji način će to uticati na nas:

1. Budite odlučni i hrabri

Devetka je vjesnik promjena, pa da biste poboljšali svoj život, samo treba da preduzmete akciju. Ako vam je potrebna promjena u ljubavi, morate preuzeti inicijativu i voljenoj osobi otvoreno reći šta vam smeta.

Samci bi trebalo da počnu da izlaze i da se zabavljaju, da aktivno traže svoju srodnu dušu. Broj devet će vam pomoći da pronađete nekoga ko vas razumije i voli takvu kakvi ste. Budite hrabri i odlučni!

Ako želite da pronađete novi posao ili povećate prihode, broj 9 će vam pomoći i u tome, samo ne smijete da sjedite skrštenih ruku. Broj 9 pomaže onima koji su spremni na sve zarad uspjeha.

Takve ljude vodi pravim putem, pokazujući im najlakši put do cilja. 9. septembar je odličan dan da završite neki važan posao koji ste ranije započeli, prenosi alo.rs.

2. Preuzmite odgovornost

Neophodno je da danas budete objektivni. Ako se pojavi problem, ne krivite druge već realno sagledajte gdje ste i zbog čega pogriješili. Dajte sve od sebe da ih riješite, bez svaljivanja odgovornisti na druge.

Ljudi koji će preuzeti odgovornost za svoje postupke, dobiće mnogo sreće od univerzuma. Devetka će ih nagraditi snagom i pozitivnošću, pomoći im da pronađu nove ciljeve, odrede svoje prioritete i shvate čemu treba da teže.

3. Naučite da prihvatate ljude onakvima kakvi jesu

Ovo je veoma korisna vještina za one koji žele da pronađu nove prijatelje i ljubav, ili da ojačaju postojeće veze. Devetka će razotkriti mnoge naše probleme i one koje imamo s drugima. Možda ćete saznati neku ne baš prijatnu tajnu o svom prijatelju ili ćete shvatiti da od voljene osobe ne dobijate ono što ste očekivali od veze.

Ako vam je cilj da ojačate odnose, a ne da ih uništite, onda ćete morati da prihvatite mane, tj. loše strane onih do kojih vam je stalo. Ne osuđujte ih i ne pkušavajte da ih natjerate da se promijene kako bi vama više odgovarali.

loading...
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com