VEČERAS ĆE NEBO OBASJATI MLAD MJESEC: Da bi vam se ostvarile sve želje, tačno u ponoć, uradite OVO

6. oktobra je noć mladog Mjeseca, i pravo vrijeme da krenete u nešto novo. Naime, u ovoj fazi Mjesec djeluje podsticajno za bilo kakva pokretanja.

Idealno je vrijeme za početak novog posla, ostavlajnje ružnih stvari iza sebe i donošenje novih odluka.

Mladi Mjesec daje pojačanu intuiciju, što može biti vrlo korisno kada treba da se donese neka odluka. U danu kada Mjesec ulazi u fazu mladog, statična energija prelazi u aktivnu, i dolazi do pojačane osjetljivosti.

Prema drevnom vjerovanju ukoliko u noći uoči mladog Mjeseca ispoštujete ovaj rizual, sve želje će vam se ostvariti.

Evo šta je potrebno da uradite:

Tačno u ponoć, zamislite želju i mislite na nju, vrlo duboko i tako da je oblikujete u kratku rečenicu.

Lijepo i udobno se smjestite u krevet i započnite svoju Meditaciju za snove. Vizalizujte svoju želju. Zamislite da ste dobili ono što stoliko želite, zamislite kako biste se osjećali tada. Fokusirajte se na tu želju i opustite se potpuno. Ako zaspite tokom ove meditacije, to je sasvim u redu! Samo pazite da svoj dnevnik i olovku ostavite pored kreveta, jer ćete ih koristiti ujutru.

Čim se ujutru probudite, uzmite dnevnik i počnite da zapisujete prve stvari koje vam padnu na pamet. Možete zapisati sve snove koje ste imali, kako se osjećate ili bilo koje druge misli koje se pojave. Za najbolje rezultate, pokušajte da napišete 3-4 stranice naprijed i nazad bez podizanja olovke sa papira. Samo nastavite sa pisanjem, čak i ako nema smisla ili morate da pišete besmislice. Dozvolite protok svijesti.

Nakon što završite sa pisanjem, razmislite o svim porukama ili uvidima koji su vam se javili i uzmite kristal koji inače koristite.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com