Kristina i Sergej Ćetković: Naša ljubav je kao stijena

Tokom nedavne izolacije uzrokovane pandemijom virusa korona pjevač Sergej Ćetković (44) i njegova supruga Kristina (43) trudili su se da ostanu vedri.

Kćerkama Loli i Mili izmišljali su razne igre, u kojima Sergeju nije bilo teško da obuče kostim Ane iz crtaća “Zaleđeno kraljevstvo”, a sebi postavljali nove ciljeve. Jedan od njih je novi album koji će pjevač objaviti tokom jeseni, uz priznanje da izolacija može i da prija umjetniku, piše Gloria.rs.

Tokom turobnog proljeća i ljeta Ćetkovići su se trudili da budu na okupu i da udruženim snagama prebrode teška vremena.

“U prošloj godini sam pjevao “Pusti probleme”, pa “25. sat”, u želji da sve one do kojih moja muzika godinama dopire podsjetim da je život samo jedan i da je vrijeme valuta budućnosti, ono što nikada nećemo uspjeti da vratimo. Ako budemo dovoljno pametni, nadam se da ćemo iz ovih čudnih dana, kroz koje prolazi cio svijet, naučiti da cijenimo ono najbitnije, naše porodice i prijatelje, i shvatiti da vrijeme provedeno sa njima nema cijenu”.

Kristina se slaže, priznajući da nije bilo lako.

“Naša porodica je, bogu hvala, čvrsta kao stijena, i nije nam bila potrebna nikakva pandemija da bismo provodili više vremena zajedno. Mi se rijetko razdvajamo. Nisam sigurna da je ikome od nas bilo svejedno, ali ipak, trudili smo se da ostanemo nasmijani i svakodnevno smo izmišljali nove poslove, a djeci razne aktivnosti i igre”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button