MIMA KARADŽIĆ (68) UŽIVA U VEZI SA 35 GODINA MLAĐOM GLUMICOM: Ko je Nataša koja je Mimi uzela srce - Volim Podgoricu

MIMA KARADŽIĆ (68) UŽIVA U VEZI SA 35 GODINA MLAĐOM GLUMICOM: Ko je Nataša koja je Mimi uzela srce

Glumac Milutin Mima Karadžić (68) već godinu dana uživa u ljubavnoj vezi sa čak 35 godina mlađom djevojkom, koja mu je koleginica.

Mimina nova izabranica zove se Nataša Stanišić i on je za sada svima predstavlja kao svoju – prijateljicu.

Mlada Nataša glumila je u seriji “Zakopane tajne”, a sa Mimom se upoznala na snimanju, piše “Kurir”.

Oni su u vezi od prošle godine, ali o tome nisu javno govorili.

Njih dvoje su, inače, bili zajedno na premijeri predstave “Laž”, a polovinom marta pojavili su se i na snimanju emisije “Nikad nije kasno”.

Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne djevojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu.

“Prvo je s njom došao zajedno na snimanje emisije “Nikad nije kasno”. Tu ju je upoznao sa Cecom, Žikom Jakšićem, Maretom, Draganom Katić. Ona je sve vrijeme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, vidjelo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbjegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com