OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U OKTOBRU: Evo kome će ovi datumi donijeti veliku ljubav, i koji dan je dobar za nove početke - Volim Podgoricu

OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U OKTOBRU: Evo kome će ovi datumi donijeti veliku ljubav, i koji dan je dobar za nove početke

Tokom jeseni očekuju nas interesantni aspkti što se tiče zvijezda. Astrolozi su otkrili koji dani u oktobru za nas mogu biti najuspješniji i zašto. Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih obavezno zapišite da biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

Danas je Merkur na vrlo specifičnom stepenu – stepnu jasnovidosti. I zato postoji mogućnost da jasnije vidiš nešto tebi važno.

Ključna energija u oktobru je energija odluke. A ta energija sa sobom nosi važno preispitivanje – iz kog izvora dolaze tvoje odluke – iz Straha ili iz Ljubavi.

5. oktobar – Merkur prelazi u znak Vage

Merkur u Vagi je uvijek dobro vrijeme za opuštanje, posebno prvog dana ovog položaja. Pokušajte da se odvojite od posla tokom dana da se opustite. Komunikacija i romansa će biti u prvom planu.

10. oktobar – datum ogledala

Utorak, 10. 10. je veoma jak i povoljan dan. U ovom trenutku biće korisno komunicirati sa voljenima, započeti nove projekte na poslu. Takođe je korisno pokazati interesovanje za nove hobije. Ovo je veoma dobar dan kada će nas sam Univerzum uputiti na pravi put ako smo zbunjeni.

11. oktobar – Plutonov izlazak iz retrogradnosti

Izlazak ove planete iz retro faze je veoma prijatan događaj. Ne morate da se plašite da budete sami na ovaj dan. Većina zanimljivih i važnih ideja doći će nam baš tada. Ne sumnjajte u sebe i svoje voljene. Budite otvoreni za konstruktivnu kritiku na ovaj dan snage, biće veoma korisno.

12. oktobar – Mars prelazi u znak Škorpije

Mars u sazvežđu Škorpije nas ponekad tjera da radimo čudne i ne baš dobre stvari, ali ovakav položaj planete značajno povećava energiju ljudi. Na ovaj dan ne možete sjedjeti besposleni, inače će snažno oslobađanje energije ići ka nečemu lošem. Biće mnogo lakše postići uspjeh u bilo kojoj oblasti.

(ŽenaBlic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com