PETAR STRUGAR 10 GODINA GLUMI, A PRIJE TOGA NIJE BILO LAKO: Nije odmah ušao u javni svijet, nego je radio ovaj posao

Petar Strugar već više od deset godina bavi se glumom vrlo uspješno.

Međutim, nije mu uvijek bilo lako i lijepo u životu. Slavu je stekao s filmom “Motnevideo, bog te video” i ulogom Moše Marjanovića, ali kao srednjoškolac i student nije imao novca za život, pa je morao da se zaposli na gradilištu.

Petra ćemo ponovo gledati u priči o fudbalu. U bioskope ove nedelje stiže domaće ostvarenje “Zlatni dečko”, a Strugar igra Sonija i direktan partner mu je Ljubomir Bulajić. Oni igraju braću kriminalce, građevince i fudbalske menadžere.

 Radio sam kao fizički radnik. Igrali smo Ljuba i ja najbolje prijatelje, pa je samo nastavak lijepe saradnje. Prvi put radim u građevinskoj mafiji (smijeh). Braća Uskoković dolaze iz tog miljea. I Igor Benčina je dio te priče. I oni žele da izađu iz te priče preko fudbalera kome su menadžeri – objasnio je Strugar.

Petar i danas radi na salašu i trenutno vodi računa o 13 konja. Svako jutro sa osmijehom na licu provodi u štali. Glumac se izgleda ne libi da se lati nijednog fizičkog posla, kao ni kad je bio mlad. Međutim, konačno je uspio da ostvari svoj dugogodišnji san i bude sam svoj gazda.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com