BILA SAM NA KOKAINU, PROŠLA SAM PAKAO: Eva Ras (81) iznenadila priznanjem - Volim Podgoricu

BILA SAM NA KOKAINU, PROŠLA SAM PAKAO: Eva Ras (81) iznenadila priznanjem

Glumica Eva Ras (81) kaže da je bila na kokainu. Glumica je probala narkotike iz čiste radoznalosti, a zatim prošla kroz pakao zbog njih.

Prije nego što se udala za slikara Radomira Stevića Rasa, Eva je bila u braku sa muškarcem čiji identitet ne želi da otkriva, a zbog kog je počela da se drogira.

„Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala Fakultet dramskih umjetnosti, drogirao se. Nisam znala za to dok smo se zabavljali, saznala sam tek kad smo se vjenčali. Tih šezdesetih godina narkomanima smo zvali samo one koji su se liječili od droge, a ne i one koji su je koristili. Zbog toga su mnogi mislili da drogiranje nije ništa strašno“, počinje Eva ispovijest i objašnjava kako je došlo do toga da prvi put proba drogu:

„Suprug me nikad nije nagovarao na to. Međutim, droga se vukla po stanu i gledala sam kako je on uzima. Jednom sam mu rekla da hoću i ja da probam. Odgovorio mi je da ne želi da bude svjedok tome i da to uradim dok on nije kod kuće. Tako sam i učinila. Ušmrkala sam taj prašak, bio je to kokain. Imala sam 20 godina kada sam prvi put probala drogu“, kaže Eva i dodaje da nakon uzimanja narkotika nije znala za sebe i da danima nije jela i spavala.

„Kad bih se nadrogirala, mislila bih da mogu da prođem kroza zid! Pipala bih zidove i činili su mi se mekani. Taj čudan osjećaj u glavi trajao bi danima. Dva dana ne bih jela, pila, spavala. Nisam imala nikakve fiziološke potrebe. Kad bih sklopila oči, ukazivala bi mi se čudna priviđenja. To je bilo jezivo. Povraćala sam od psihičkog gađenja, jer sam izgubila sebe u svemu tome“, priča Eva, koja je prestala da uzima kokain jer nije željela da postane zavisnik:

„Prošle su nedjelje dok nisam došla sebi. Kad sam shvatila da stabilno stojim na zemlji i da zid nije mekan, znala sam da sam dobro. Razvela sam se od prvog supruga i prestala sa drogiranjem. Neću da pričam o njemu i otkrivam ko je. On ima svoj život i nemam pravo da mu ga zagorčavam. Ne samo njemu već i njegovoj djeci i unucima“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com