VUČIĆ: Sve što sam rekao o Kurtiju, Trajković i Rašić juče mislim i danas

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas evropskog komesara za susjedstvo i proširenje Olivera Varheljija, koji boravi u dvodnevnoj posjeti Beogradu, navevši da ga je upoznao “sa našim viđenjem situacije na KiM”.

Predsjednik je potom ponovio da je sve što je juče rekao, mislio, i da iste riječi potvrđuje i danas, sve ono, dodaje, što je rekao i za Kurtija, Rašića i Trajković.

“Nisam lud, pijan ni blesav, jer od svega pijem čaj od kamilice. Ovo dokazuje sve ono što se događalo od početka godine, i kako se postepeno urušavala svaka mogućnost pregovora s Prištinom”, dodao je Vučić.

Predsjednik je potom ponovio da je sve što je juče rekao, mislio, i da iste riječi potvrđuje i danas, sve ono, dodaje, što je rekao i za Kurtija, Rašića i Trajkovića, prenosi Kosovo onlajn.

“Od početka godine imali smo referendum, a iz Prištine su nam rekli da je to državno pitanje, i da to ne možemo. Nikada ranije nam to nije bilo uskraćeno, a znamo da tamo žive Srbi. Onda su nam rekli iz Kvinte da ne brinemo , da će za izbore sve biti u redu, da će da izvrši pritisak. To je demokratska norma i pravo. A kada su došli izbori, rekli su da su ukinuli 60.000 glasova, i da neće moći da glasaju… A kada smo pobijedili sa milion i nešto glasova, izdali su saopštenje da osuđuju to što srpska zajednica nije glasala. Tada se situacija u loncu zagriijala”, nastavljao je Vučić.

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com