LIJEPE VIJESTI: Petar Grašo postaje otac

Ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić čeka svoje prvo dijete sa 14 godina starijim pevačem Petrom Grašom, pišu domaći mediji.

Da tridesetjednogodišnja Hana i četrdesetpetogodišnji Petar očekuju dijete potvrdila je za 24sata.hr Martina Podgorski PR popularnog pjevača.

– Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao to znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju – rekla je Martina Podgorski.

Izgleda da je Petar u Hani pronašao svoju srodnu dušu, pa je poslije samo nekoliko mjeseci zabavljanja odlučio da vezu podigne na veći nivo.

 

loading...

2 komentara

  1. Sta ima veze sto je stariji 14g.Bolje stariji no mladji.Prirodnije je. Srecno im bilo.Imaju pravo na srecu.Nisu neozbiljni ljudi.Brak opstaje ako je kompletna porodica.Bog im dao sve sto pozele ,prvo zdravlje .

  2. Sta ima veze sto je stariji 14g.Bolje stariji no mladji.Prirodnije je. Srecno im bilo.Imaju pravo na srecu.Nisu neozbiljni ljudi.Brak opstaje ako je kompletna porodica.Bog im dao sve sto pozele ,prvo zdravlje .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com