SJUTRA JE NAJMOĆNIJI DAN U 2020. GODINI: Otvara se čudesni portal želja a magični niz brojeva 12-12 vam donosi mnogo toga dobrog!

Brojčani nizovi se u numerologiji i spiritualnosti posmatraju kao anđeoski brojevi, odnosno niz brojeva koji vam donosi moćne poruke od Univerzuma.

Datum 12.12. se smatra za najmoćniji dan u godini, otvara se portal broja 12, i ovaj niz brojeva donosi potrebnu energiju za pozitivnu transformaciju, kako sopstvenog bića, tako i odnosa sa drugima.

Ovaj numerološki niz svakom od nas donijeće određenu moćnu poruku svemira. Na primjer, ako ste na pogrešnom putu, pojaviće se osjećaj koji će vas podstaći da se vratite na raskrsnicu života i odaberete dobar put za sebe. Ili, postaćete svjesni svojih greški iz prošlosti i znaćete koje aspekte svog žibota treba promijeniti da biste postali najbolja verzija sebe.

U 2020. godini niz brojeva 12-12 je poseban i drugačiji jer se događa istovremeno kada i velika konjukcija Saturna i Jupitera, odnosno veliko Doba Vodolije.

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivne promjene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspjeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolatzi.

Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a dvojka je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje.

U astrologiji ovaj broj poklapa se sa konjukijom Saturna i Jupitera, rijetkim astro aspektom koji donosi sreću i šansu za prosperitet. Takođe, nakon dva dana, 14. decembra, događa se mlad Mjesec i Pomračenje Sunca. Jedno je sigurno, bićemo spremni da zatvorimo vrata prošlosti, iscijelimo stare rane i sa dozom nove i ljepše energije krenemo ka novom i boljem životu.

Takođe, ovaj niz nas podstiče da izgradimo boilje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva u ljubavi. Podstiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem, pročitamo kodove sopstvene duše i odgonetnemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vrijedi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu kosmičku snagu promjena koja nam stiže.

Podesite svoje misli i um tokom ovog dana na pozitivno. Razmišljajte šta vas sve dobro očekuje u bliskoj budućnosti i postavite sebi pitanje – Gdje vidim sebe zu narednih 4 ili 5 godine?

Vizualizujte svoje želje i Univerzumu pošaljite jasnu poruku – Spremna sam da se menjam na bolje i žiim život kakav zaslužujem.

Toikom ovih dana vježbajte optimizam i maštajte i ne zaboravite da se najveća čuda događaju kada ih najmanje očekujemo.

Srećno i energično u nove pobjede!

(Lovesnsa)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button