Veliki horoskop za septembar, evo šta vam zvijezde predviđaju

Ovan

Posao: Očekuje Vas veoma naporan mjesec! Početkom septembra Venera će napraviti trigon sa Saturnom i iznijeti u prvi plan sve poslovne obaveze koje ste zapostavili u prošlosti. Pomoć oko rješavanja zaostalih obaveza dolazi vam 18. septembra, kada će Saturn krenuti direktno i donijeti pozitivne aspekte za to.

Pod uticajem Punog Mjeseca u Ribama, koji će nastupiti 14. u mjesecu, možete da očekujete nesuglasice sa kolegama i nadređenima, ali ništa što bi moglo značajnije da pokvari situaciju na poslu. Ovnovi koji traže posao, treba posebno da se aktiviraju nakon 28. septembra, jer tada Mlad Mjesec u Vagi donosi novi početak.

Kada je u pitanju novac, ovaj mjesec vam nije dobar, jer su mogući problemi vezani za kredite ili dugove iz prošlosti. Savjetujem vam da od početka mjeseca budete veoma obazrivi sa novcem.

Ljubav: Septembar će za većinu Ovnova biti veoma buran – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Zauzeti Ovnovi mogu da očekuju veliki broj svađa sa voljenom osobom, posebno u periodu oko 14. septembra, kada ćete zbog Venere u Vagi uvidjeti da nemate idealan odnos sa voljenom osobom, a to će Vas dosta opteretiti. Savjetujem vam da razmislite dobro o odnosu sa voljenom osobom, ali da ne prenagljujete sa odlukama koje donosite, jer zbog ovog aspekta možete da imate nerealna očekivanja kada je ljubav u pitanju.

Slobodni Ovnovi mogu da očekuju neke spletke ili razočarenje u osobu koja im se dopada već neko vrijeme. Vrlo je moguće da ćete uploviti u strastvenu ljubavnu avanturu, ali velike su šanse da ćete iz tog odnosa izaći povrijeđeni.

Zdravlje: Hroničan umor i neispavanost će Vas pratiti tokom cijelog mjeseca. Ukoliko ne uzmete nekoliko dana slobodno i ne odmorite, možete da očekujete zdravstvene probleme prouzrokovane padom imuniteta.

Bik

Posao: Generalno dobar mjesec za sve Bikove, barem kada je posao u pitanju! Merkur će na početku mjeseca napraviti trigon sa Uranom, koji se nalazi u Vašem polju karijere, i donijeti povoljne poslovne mogućnosti. Bez obzira na to da li tražite posao ili želite da pokrenete sopstveni projekat ili biznis, ovaj aspekt će vam pomoći u tome – iskoristite ga pametno!

Sredinom mjeseca, Merkur i Venera će ući u znak Vage i donijeti povoljne aspekte za pokretanje sopstvenog biznisa. Međutim, vrlo je moguće da ćete u septembru osjetiti veći finansijski pad – najverovatnije zbog toga što u avgustu niste baš najbolje raspolagali novcem.

Ljubav:  Sam početak mjeseca biće veoma dobar za Bikove koji su u vezi ili braku. Pod uticajem Sunca i Merkura koji prave konjukciju sa Marsom možete da očekujete dosta razgovora sa voljenom osobom, najverovatnije u vezi budućnosti. Međutim, određeni  broj Bikova će krajem mjeseca, pod uticajem Mladog Meseca u Vagi, biti u dilemi da li da nastave dalje ili da prekinu vezu ili brak, jer će biti opsjednuti time da li je ta ljubav prava ili ne.

Slobodni Bikovi će imati veliki broj prilika za avanturu, ali će pod uticajem Venere u Vagi tražiti osobu sa kojom mogu da se opuste i prepuste – osobu sa kojom mogu da zamisle budućnost. Velike su šanse da ćete to pronaći u osobi sa kojom se družite neko vrijeme.

Zdravlje: Mogući su problemi sa probavom. Savjetujem vam da povedete računa o tome kako se hranite. Pojačajte fizičku aktivnost.

Blizanci

Posao: Merkur, Vaš vladar, već će početkom septembra napraviti trigon sa Uranom i donijeti odlične aspekte za ostvarivanje poslovnih planova, koje “kujete” duži vremenski period. Povedite računa u periodu oko 7. septembra, kada će Merkur napraviti opoziciju sa Neptunom i doneti pogrešne ili nejasne informacije, spekulacije i laži.  Budite obazrivi i ne donosite ishitrene odluke!

Pun Mjesec u Ribama Vas opominje da pazite šta pričate i kome, jer bi to vrlo lako moglo da vam se “obije o glavu”. Blizanci koji traže posao mogli bi da dobiju lažno obećanje od nekog prijatelja ili poznanika. Savjetujem vam da se ne oslanjate na tuđu pomoć, već da pokušate sami  da pronađete posao – povoljni aspekti za to su nakon polovine meseca, kada će Saturn krenuti direktno.

Ljubav: Prilično nestabilan mesec za sve Blizance, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Pod uticajem Punog Meseca u Ribama možete se povući u sebe, što će kod zauzetih Blizanaca izazvati probleme sa partnerom, a kod slobodnih još  veću usamljenost.

Savetujem vam da iskoristite ovaj period da razmislite o tome šta stvarno želite na emotivnom planu, ali objasnite voljenoj osobi kako se osećate, kako ne biste imali probleme u vezi ili braku. Slobodni Blizanci bi krajem meseca, pod uticajem Sunca u Vagi, mogli da se zaljube ili da stupe u vezu sa osobom koju će upoznati tokom septembra.

Zdravlje: Mogući su problemi sa kostima, posebno sa zglobovima. Savjetujem vam da se tokom septembra umjereno bavite fizičkim aktivnostima.

Rak

Posao: Pod uticajem Merkura u trigonu sa Uranom i Saturna koji će krenuti direktno 18. septembra, možete da očekujete da će nestati sve što Vas je ometalo na poslovnom planu – dobićete informacije ili dokumente koji su vam nedostajali, razriješićete poslovne probleme koji su Vas mučili, komunikacija sa kolegama i nadređenima će se popraviti…

Zbog ulaska Merkura i Venere u znak Vage nećete moći da donesete neke bitne odluke, jer ćete se konstantno dvoumiti, ali ne brinite, krajem mjeseca ćete pod uticajem Mladog Meseca u Vagi “presjeći” i donijeti najbolju moguću odluku! Savjetujem vam da se tokom septembra oslonite na intuiciju, jer tako sigurno nećete da pogrešite.

Ljubav: Septembar će biti odličan za sve Rakove koji su u vezi ili braku, a posebno za one koji imaju porodicu!

Zdravlje: Odlično!

Lav

Posao: Sam početak mjeseca će biti dobar za sve Lavove koji traže posao ili planiraju da pokrenu sopstveni biznis, jer vam Merkur u trigonu sa Uranom donosi  veoma dobre aspekte za to. Možete da očekujete pomoć prijatelja ili poznanika.

Ulazak Merkura i Sunca u znak Vage će vas navesti da sve proverite nekoliko puta, pre nego što donesete konačnu odluku, pa ćete samim tim ostvariti veoma dobre poslovne rezultate. Krajem mjeseca, pod uticajem Mladog Meseca u Vagi možete da očekujete zlonamerne komentare od strane nekog kolege ili koleginice. Savjetujem Vam da ne nasijedate na prozivke! Što se tiče novca, tokom ovog mjeseca ćete biti skloni nepromišljenom trošenju.

Ljubav: Zauzeti Lavovi će sredinom mjeseca, pod uticacjem Venere u Vagi, biti sklone preispitivanju odnosa sa voljenom osobom, a to može da dovede do razmirica sa partnerom. Savjetujem vam da ne napadate partnera za svaku sitnicu koja vam smeta, već da pokušate da vodite racionalan razgovor o tome što Vas muči. Pokušajte da zajedno pronađete rešenje za probleme koje imate.

Slobodni Lavovi će morati da se oslobode prošlosti ako misle da promene situaciju na ljubavnom planu, a Pun Mesec u Ribama je dobar aspekt za to. Moguće je da ćete prilikom tog procesa patiti, ali vjerujte, čim raskrstite sa nekom osobom iz prošlosti, moći ćete da se upustite u novi ljubavni odnos.

Zdravlje: U prvoj polovini mjeseca možete da očekujete stabilno zdravstveno stanje, dok su u drugoj polovini mjeseca, pod uticajem Punog Mjeseca u Ribama, moguće tegobe koje ste imali u prošlosti.

Djevica

Posao: Pod uticajem Merkura u trigonu sa Uranom možete da očekujete napredak u poslu, posebno ako Vaš posao ima veze sa inostranstvom. Takođe, ovaj aspekt je dobar i za edukaciju i prekvalifikaciju.

Vaši lični kvaliteti će doći tokom septembra do izražaja – čak će biti i pojačani pod uticajem Jupitera u Ribama i Merkura u Vagi, pa možete da očekujete unaprjeđenje, povećanje plate ili pronalazak novog posla. Septembar vam donosi bolje stanje na polju finansija – možete da očekujete iznenadni bonus ili zaostali honorar.

Ljubav: Pod uticajem Saturna i Punog Mjeseca u Ribama možete biti skloni “kopanju” po prošlosti, a to će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa partnerom. Moguće je da ćete imati osjećaj da partner krije nešto od Vas.

Pokušajte da osvijestite to ponašanje i da ne napadate partnera, jer bi to moglo da dovede do ozbiljnog zahlađenja između vas. Mlad Mjesec u Vagi krajem mjeseca može da dovede do neslaganja u pogledu zajedničkih ciljeva, što će dodatno poremetiti vaš odnos. Ukoliko ste slobodni, pod uticajem Venere u Vage mogli biste ozbiljno da se zaljubite u osobu koja će se iznenada pojaviti u Vašem životu. Međutim, planete pokazuju da ćete idealizovati tu osobu, pa nećete shvatiti kakva je ona zaista. Ukoliko ne budete obazrivi, velike su šanse da ćete biti povrijeđeni.

Zdravlje: Stabilno zdravstveno stanje! Nastavite da budete aktivni i da vodite računa o ishrani! Savjetujem vam da pronađete neki način da se oslobodite od stresa.

Vaga

Posao: Drage Vage, ovo je vaš mjesec, jer Merkur i Sunce ulaze u vaš znak i donose vam  bolju koncentraciju, organizaciju i posvećenost poslu, a samim tim i bolje poslovne rezultate.

Merkur će vam doneti objektivan i racionalan način razmišljanja, pa ćete konačno smisliti na koji način da rešite poslovne probleme koje ste imali. Pod uticajem Punog Mjeseca u Ribama, koji će nastupiti 14. septembra, možete očekivati nesuglasice i probleme u komunikaciji sa kolegama i nadređenima. Moguće je da će neko da vam spletkari iza leđa, ali ne brinite, neće moći da naruši vaš ugled. Merkur u trigonu sa Uranom donosi vam poboljšanje na finansijskom planu. Savjetujem vam da taj novac iskoristite za unapređenje posla ili edukaciju.

Ljubav: Početak mjeseca je dobar za razgovor sa partnerom – vrijeme je da popričate o svemu što vas tišti, čak i o onome za šta se plašite da vas partner neće razumeti. Planete pokazuju uzajamno poštovanje i razumevanje, a razgovor će produbiti i ojačati vaš odnos. Pod uticajem Venere u Vagi težićete harmoniji u odnosu sa voljenom osobom i u porodici, pa ćete svu svoju energiju usmeriti na to. Venera ulazi u vaš znak i donosi mnogo flerta, ali i premišljanja, a ako tome dodamo  I to da će pod uticajem Punog Mjeseca u Ribama na površinu isplivati osećanja iz prošlosti, male šanse su da ćete uploviti u vezu u septembru.

Zdravlje: Opozicija Merkura i Neptuna donosi vam promjenljivo zdravstveno stanje. Mogući su problemi sa hormonima, infekcijama ili alergijskim reakcijama. Povedite računa o imunom sistemu.

Škorpija

Posao: Trigon Venere sa Saturnom donosi vam poboljšanje u polju komunikacije, pa možete da očekujete značajan napredak u poslovnim pregovorima i odnosima sa kolegama i nadređenima. Merkur u Vagi će pojačati vašu racionalnu stranu, pa ćete sa lakoćom rešavati poslovne probleme sa kojima se budete susreli tokom septemba. Saturn će 18. septembra krenuti direktno i doneti vam značajno olakšanje, jer ćete se konačno rešiti poslovnih dešavanja iz prošlosti i započeti sa novim projektima. Nezaposlene Škorpije treba da se aktiviraju krajem mjeseca kada im Mlad Mjesec u Vagi donosi nove početke – posebno pogodne oblasti za traženje posla su  IT, HR, trgovina i turizam.

Ljubav: Škorpije će u septembru biti posebno društveno aktivne, bez obzira na to da li su u vezi ili ne. Zauzete Škorpije će uživati u vremenu sa partnerom. Ukoliko idete na putovanje, ovo će vam biti jedan od najljepših mjeseci u godini. Slobodne Škorpije će zračiti tokom cijelog mjeseca i privlačiti veliki broj udvarača. Međutim, male su šanse da će iko od njih biti osoba za ozbiljniji odnos. Mlad Mjesec u Vagi najavljuje ulazak u otvorenu vezu sa veoma zanimljivom osobom.

Zdravlje: Planete najavljuju urogenitalne probleme tokom cijelog septembra. Savjetujem vam da posjetite ljekara što prije. Izbjegavajte cigarete i alkoholna pića.

Strijelac

Posao: Merkur u trigonu sa Uranom donosi vam povoljne aspekte za poslovne pregovore i dogovore. Velike su šanse da ćete već početkom septembra sklopiti veoma važan poslovni ugovor. Sunce i Merkur sredinom mjeseca ulaze u Vagu I prave konjukciju sa Marsom, šta  vam donosi odlične aspekte za promjenu posla, posebno ako se bavite medicinom, menadžmentom ili trgovinom. Saturn će 18. septembra krenuti direktno i odneti većinu finansijskih problema koje ste imali tokom avgusta i početkom septembra. Sam kraj mjeseca je odličan za pokretanje novog poslovnog projekta ili spostvenog biznisa.

Ljubav: Mnogi Strijelčevi su upali u određenu monotoniju u braku ili vezi. Zbog toga će dosta Strijelčeva u periodu nakon 14. septembra odlučiti da izađu iz veze ili braka u kome se nalaze. Savjetujem vam da ne odustajete tako lako, jer vas već krajem mjeseca očekuje poboljšanje u odnosu sa voljenom osobom. Naravno, i vi treba malo da se potrudite oko voljene osobe i vašeg odnosa, ne treba da čekate da se stvari poprave same od sebe. Slobodni Strijelčevi treba da se društveno aktiviraju, jer su ogromne šanse da će na taj način upoznati osobu sa kojom će započeti vezu. Planete pokazuju da bi ta veza mogla da bude prilično nestabilna u početku, ali će se vremenom popravljati.

Zdravlje: Stres i umor utiču negativno na vaše zdravlje. Moguće su česte glavobolje i problemi sa probavom.

Jarac

Posao: Venera pravi trigon sa Saturnom, Vašim vladarom, i donosi povoljne aspekte za potpisivanje dugoročnih ugovora, ostvarivanje saradnje na duži rok i slično. Ovaj aspekt je dobar i za Jarčeve koji rade u inostranstvu ili žele da odu u inostranstvo. Sredinom mjeseca, pod uticajem Punog Mjeseca u Ribama, možete da očekujete povratak poslovnih, finansijskih ili pravnih problema u prošlosti, koji će vam praviti muke sve do kraja septembra. Takođe, problem će vam napraviti i opozicija Marsa sa Neptunom jer će vam donijeti netačne informacije i spletke. Savjet- da budete posebno obazrivi i da ne pravite ishitrene dogovore. Svi Jarčevi koji žele da pokrenu sopstveni biznis treba da se angažuju krajem mjeseca kada Mlad Mjesec u Vagi donosi pogodne aspekte za to.

Ljubav: Sam početak mjeseca će biti veoma dobar za sve Jarčeve koji su u vezi ili braku, jer trigon Venere sa Saturnom donosi stabilizaciju na ljubavnom planu. Međutim, velike su šanse da će pod uticajem Punog Mjeseca u Ribama, sredinom mjeseca na površinu isplivati neke tajne ili greške iz prošlosti, pa su velike šanse za sukob sa partnerom. Slobodni Jarčevi će, već početkom mjeseca, upoznati veoma zanimljivu osobu. Pod uticajem Sunca i Venere u Vagi možete biti skloni premišljanju, a to može da “otera” tu osobu od Vas.

Zdravlje: Mogući su problemi sa leđima, kolenima i zglobovima. Savjetujem vam da posetite fizioterapeuta.

Vodolija

Posao: Sunce i Merkur u konjukciji sa Marsom donose vam znatno poboljšanje na polju karijere. Napokon ćete uspjeti da ostvarite ciljeve koje ste postavili u prošlosti. Venera u trigonu sa Saturnom će vam “pomoći” da vratite dugove koje imate. Međutim, to ne znači da treba da se opustite kada je novac u pitanju, jer vam već krajem septembra Mlad Mjesec u Vagi donosi iznenadne troškove. Nezaposlene Vodolije treba da se aktiviraju sredinom mjeseca, kada su povoljni aspekti za nalaženje posla u oblasti zdravstva, osiguranja ili turizma.

Ljubav: Merkur u konjukciji sa Suncem i RxSaturn vraćaju probleme iz prošlosti u vašu vezu ili brak. Očekujte ozbiljne rasprave sa voljenom osobom, pa čak i zahlađenje odnosa. Dobra vijest je da će vam Venera u Vagi donijeti promišljenost pa ćete ,prije nego što kažete ili uradite nešto zbog čega biste mogli da zažalite, dobro promisliti o tome. Slobodne Vodolije treba da se opuste i uživaju u letnjim avanturama kojih će ,barem kako planete najavljuju, biti u velikom broju. Poznato je da Vodolije nisu sklone avanturama, ali to neće važiti i tokom septembra.

Zdravlje: Ulijenili ste se i to utiče negativno na Vaše psiho-fizičko stanje.Vrijeme je da se aktivirate po tom pitanju. Savjetujem vam da uvedete trčanje ili plivanje u nedjeljni raspored.

Ribe

Posao: Dobra vijest je da ćete pod uticajem trigona Merkura sa Uranom napokon okončati pregovore iz prošlosti, i to u Vašu korist. Samim tim možete da očekujete povećanje prihoda (ako se bavite privatnim poslom) ili unaprjeđenje (ako radite u nekoj firmi). Sredinom septembra Merkur i Venera će ući u znak Vage I donijeti vam bolje rasplaganje novcem, a samim tim i postepeno popravljanje finansijske situacije. Nezaposlene Ribe treba da se aktiviraju nakon 18. septembra, jer ćete zbog Merkura u Vagi biti veoma ozbiljni i promišljeni. Posebno dobri aspekti ako se bavite mašinstvom ili informatikom.

Ljubav: Pod uticajem loše aspektovanog Merkura možete da očekujete česte nesuglasice sa voljenom osobom, najvjerovatnije oko sitnica. To će dovesti do zahlađenja odnosa između vas. Ako vam je stalo do voljene osobe, savjetujem vam da otvoreno I smireno porazgovarate o tome šta Vas muči i kako to da se riješite. Najbolje bi bilo da pronađete zajedničko rješenje na kom ćete zajedno da radite – to će da ojača vaš odnos. Poželjno je i da organizujete kraće zajedničko putovanje. Slobodne Ribe će uživati u noćnim izlascima i druženju sa prijateljima. Zbog Sunca u Vagi ćete zračiti i djelovati magnetski na pripadnike suprotnog pola. Očekuje Vas dosta flerta. Ukoliko vam se već neko vrijeme dopada jedna osoba, tokom septembra ćete konačno da saznate na čemu ste zaista.

Zdravlje: Promjenljivo zdravstveno stanje. Mogući su povišeni pritisak i problemi sa probavom. Povedite računa o ishrani i krećite se više.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button