Feng šui: Šta treba držati ispod kreveta

Prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da se kanališe ravnomjerno po cijelom našem tijelu tokom noći. Hrpa stvari koje možda držite ispod kreveta stvara konfuzne energije koje vaš nesvjesni um upija dok spavate, što je vrlo loše.

Jedini izuzetak od “ništa ispod kreveta” Feng šui pravila je kada ispod kreveta držite ono što se zove „Kutija sa blagom”.

To je specifičan Feng šui alat za odašiljanje određene želje i namjere, odnosno za otvaranje našeg nesvesnog „ja“ mogućnostima da se te naše želje ostvare.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Čvrst poklopac će predstavljati više sigurnu i stabilniju energiju, a otvorena kutija će imati više „otvoren“ tip energije. Obe su jednako savršene, zavisi od toga šta je to što želite da manifestujete.

Prije postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me zaista učiniti srećnim?” Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih srećnih osjećaja koje želimo da privučemo u život.

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale…

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Izbjegavajte da stavljate hrpu kovanih sitniša. Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirisecrvene svijećemirisne kreme i ulja.

Energetski uticaj “Kutije sa blagom osjetiće se bez obzira gdje je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mjesto je ispod pupka. Na taj način, vi se suptilno “hranite” energijom unutar kutije. “Kutiju sa blagom” treba pregledati i osvježiti svaka tri mjeseca.

(Stil)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button