VELIKO SRCE FOLK DIVE: Ceca platila liječenje Isidori Bjelici! - Volim Podgoricu

VELIKO SRCE FOLK DIVE: Ceca platila liječenje Isidori Bjelici!

Folk zvijezda finansirala terapije u Švajcarskoj kako bi se njena dugogodišnja prijateljica izborila sa teškom bolešću.

Svetlana Ceca Ražnatović čini sve da pomogne svojoj drugarici Isidori Bjelici da pobedi rak. Naime, folk diva platila je skupe terapije koje su neophodne kako bi se književničino stanje poboljšalo.

Pored toga, Ceca se molila za njeno zdravlje nedavno u manastiru Rainovac u Grockoj, kada je organizovana i donatorska večera, kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.
– Ceca i Isidora su dugogodišnje prijateljice. Vole se i poštuju i Ražnatovićevu je veoma pogodilo kada je čula za tragičnu sudbinu koja je zadesila književnicu. Često se viđaju, a Isidora je nedavno sa ćerkom Vilom bila pjevačicin gost. Ceca je obećala da će preuzeti na sebe troškove vezane za terapiju koju Bjelica prima – govori naš dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, Isidorino zdravstveno stanje trebalo bi da se poboljša nakon terapije koju je Ceca finansirala, a svi koji poznaju Bjelicu tvrde da je odlučna da dobije i ovu bitku.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Isidoru, koju smo zatekli dok je primala infuziju.
– Moje zdravstveno stanje je delikatno, ne mogu da dajem izjave, pokušavam da preživim – poručila nam je kratko Bjelica.

Sa druge strane, folk zvijezda nije želela da komentariše detalje vezane za njenu pomoć, ali je poručila da je u svakoj situaciji uz prijateljicu.
– Isidora i ja smo prijateljice, ona je bila uz mene kada je meni bilo teško, sada sam ja uz nju i biću sve dok joj to bude trebalo – rekla je Ceca.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com