ISAK O FINALU “ZVEZDA GRANDA”: Ovo je već moja pobjeda (VIDEO)

Isak Šabanović oborio je s nogu publiku i žiri tokom svog prvog nastupa u popularnom takmičenju “Zvezde Granda”, što mu je donijelo veliku popularnost.

Život mu se, kako kaže, preko noći promijenio, a poznato je i da važi za jednog od glavnih favorita aktuelne sezone čije je finale zakazano za subotu, 26. jun.

Pravila su donekle izmijenjena, te će ovoga puta pobjedu odnijeti onaj koji bude imao najviše SMS glasova, a Isak je sada otkrio i da li misli da će ponijeti titulu najboljeg.

“Ovo je već moja pobjeda! Pobijedio sam sebe i meni je to dovoljno, ali ko ne bi volio da bude pobjednik. Svi bi, jer zato se i takmičimo. Konkurencija je jaka i ko god da pobijedi biće pravi izbor, siguran sam” rekao je.

Šabanović se potom osvrnuo i na brojne obaveze koje mu je donijela velika popularnost, ali i otkrio da li između kandidata u pomenutom muzičkom takmičenju ima ljubomore.

“Život mi se kroz se promijenio, ali ja se i dalje čvrsto držim svojih rutina koliko je god moguće, sad imam mnogo više obaveza ali mi prija, radim na sebi pa ima li šta ljepše od toga? Mi smo svi kolege i drugari, nema mjesta ljubomori i ne želim ni da razmišljam na taj način”, rekao je za  beogradski Kurir.

loading...

3 komentara

  1. Smece bjelopoljsko. Pjeva 10godina po podgorici. Zajebao je koga je god mogao nije jedino onog koga nije sreo. Cas je.muslim a cas pravoslavac a pokeo svinjetine vise nego sto u voli ima.

  2. Wow, amazing blog format! How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging glance easy. The total glance of your web site is excellent, as smartly the content!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com