Nenadu se i ovog Uskrsa pojavio krst na čelu, ljekari nemaju objašnjenje (FOTO)

Za Božić, Vaskrs i Bogojavljanje, unazad 11 godina, Nenad Paunović (35) iz Pančeva ima bolove u cijelom telu. Razlog tome je, kako kaže za Telegraf, krst koji mu se formira svake godine za pravoslavne praznike.

“Sad trenutno na čelu imam krvavu fleku iz koje se stalno izliva. Popodne će se na tom mjestu formirati krst. Svake godine mi se isto dešava”, započeo je Paunović.

Nevjerovatna pojava počela je da se dešava nakon što je krstio kuma u crkvi u Pančevu.

“Počne da se pojavljuje na sam praznik i potpune nestane poslije sedam dana. Nakon toga na čelu nema baš nikakav trag. Kad nestane kao da ništa nije ni postojalo”, objašnjava nam muškarac.

Ističe da su ga ljekari pregledali više puta.

“Konstatovali su da poslije sedam dana na čelu nema nikakvih tragova. Nemaju nikakvo objašnjenje, sem da vide da nije bilo nikakvih povreda, niti mehaničkih, niti hemijskih”, ispričao je.

Dodaje da su mu jednom prilikom ljekari sa čela uzeli osušenu krastu.

“U njoj se nisu nalazila crvena krvna zrnca, iako je krv baš crvene boje. Inače, ta krv ima specifičan, lijep miris”, kazao je Nenad Paunović.

Sedam dana, koliko ima krst na čelu, Nenad se trudi da ne izlazi i kuće. Kako kaže, kad to i učini, na glavu stavi kačket.

“Ljudi me čudno gledaju, misle da sam sebe sječem i onda zaista nemam želju da izlazim”, istakao je sagovornik.

Nenad Paunović, veterinar, Pančevo, krst, čelo
FOTO: TAMARA PAUNOVIĆ

Nenad se već odavno navikao na ono što mu se dešava.

“Samo mi je prvi dan teško jer imam bolove, a svaki sledeći mi je normalan. I moji najbliži su se već navikli na sve ovo”, zaključio je razgovor Nenad Paunović iz Pančeva.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button