Božović: Na mjestu današnjeg Jadranskog sajma izgradićemo kongresni centar - Volim Podgoricu

Božović: Na mjestu današnjeg Jadranskog sajma izgradićemo kongresni centar

Lista ,,Demokrate- Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje! Đorđe Zenović” nastavila je sa predstavljanjem, građankama i građanima Budve, projekata koje su uvrstili u svoj izborni program, a tiču se svih djelova opštine Budva.

Tako je kandidat za odbornika, Nikola Božović javnosti prezentovao projekat Kongresnog centra, čiju izgradnju planiraju na mjestu današnjeg Jadranskog sajma.

,, U ambijentu najpoznatijeg dijela Budve, Jadranskog sajma, izgradićemo savremeni i multifunkcionalni Kongresni centar koji će omogućiti najsavremenije uslove za odvijanje kongresnog turizma i produžetak turističke sezone na punih 365 dana, duboko svjesni da turistička sezona ne smije biti ograničena samo na ljetnje mjesece, a sve zbog neadekvatne ponude i nedostatka vizije “, naglasio je Božović.

Božović je dodao i da Budva zaslužuje da se, pored “pukih” obećanja, njena turistička ponuda osnaži, ali kroz to i privreda, kako bi, kaže, spojili lijepo i korisno.

,, Izgradnjom Kongresnog centra Budvi dajemo novu razvojnu šansu kreirajući mogućnost da bude domaćin najvećih međunarodnih skupova, kulturnih događaja, konferencija i sajmova. Formiraćemo poseban tim najperspektivnijih ljudi kojima će jedini zadatak biti da svijet dovedu u Budvu, kroz valorizaciju ovog vida turizma”, kazao je Božović.

Na kraju, Božović je poručio da će Kongresni centar “slati najlepšu razglednicu iz samog srca Budve, grada sa upotpunjenom turističkom ponudom”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com