DF ŽABLJAK: DPS krađom došao na vlast, pokušavaju da je sačuvaju divljim sjednicama u danima vikenda

Demokratski front Žabljak osuđuje razbojničko i vanredno održavanje sjednice žabljačkog lokalnog parlamenta na kojoj je, kako ističu, antinarodna vlast nelegitimno produžila mandat predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću.

“Ovaj čovjek koji je unazadio naš grad i pripada kriminalnoj družini iz DPS-a ne zaslužuje više ni dana da ostane na toj funkciji. Krađom su došli na vlast, krađom pokušavaju i da je sačuvaju divljim sjednicama skupštine u danima vikenda. Istina je neumoljiva. Strah životu kalja obraz često. Prepali su se izbora i zato se trude odložiti ono što ih neizbježno čeka. Grad pod Durmitorom će sigurno biti oslobođen njihove tiranije”, poručuju iz DF-a Žabljak.

Prema tome, ističu oni, uzalud se upiru zaštititi svoj nerad i lopovluk jer je tome došao kraj.

“Nanijećemo takav poraz aktuelnoj lokalnoj vlasti da se od njega nikada neće oporaviti.  Oni su već izgubili izbore, samo to nisu spremni priznati sami sebi. Naš Žabljak čekaju bolji dani i svijetla budućnost za sve Žabljačane. Branili smo ovaj kraj od svih njihovih nasrtaja na naš narod i Srpsku pravoslavnu crkvu, branićemo ga i ubuduće. Pobjeda će biti istorijska, a pad kriminogenog režima nepovratan”, zaključuje se u saopštenju ovog političkog saveza.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com