Đukanović tvrdi da se sa palestinskim obavještajcem sreo u Vučićevoj kući - Volim Podgoricu

Đukanović tvrdi da se sa palestinskim obavještajcem sreo u Vučićevoj kući

Predsjednik Milo Đukanović kazao je u intervjuu za N1 da je fotografija na kojoj je u društvu Aleksandra Vučića i bivšeg palestinskog obavještajca Mohameda Dahlana nastala u kući srpskog predsjenika.

On je dodao da ne može da se precizno sjeti koje je godine to bilo.

Mislim da je predsjednik Vučić upravo bio prešao na predsjedničku dužnost, prethodno je bio u Vladi, potpredsjednik pa predsjednik. Ali to je bilo vrijeme kada bi se dogovorali da porazgovaramo…, kaže Đukanović.

Kako je dodao sa Vučićem je razgovarao o političkim pitanjima.

“Pa, mnogo je pitanja bilo. Najmanje je tu bilo pitanja odnosa Srbije i Crne Gore jer su tada ti odnosi izgledali dobro. Bilo je više pitanja koja su se ticala ekonomskog i političkog razvoja i neke spoljnopolitičke saradnje. Ja sam, imajući u vidu dugi staž, imao više iskustva i saradnje sa određenim zemljama, sa određenim regijama itd. Trudio sam se da to svoje iskustvo podijelim sa predsjednikom Vučićem, računajući da od toga može biti samo dobro i Srbiji”, naveo je on.

Prema rečima Đukanovića, Dahlan se tada zatekao u Beogradu.

“U jednoj fazi, ne u toku čitavog razgovora, kada smo predsjednik Vučić i ja završili naše teme, onda nam se pridružio, popili smo piće…“, naveo je Đukanović.

On je rekao da misli da je tada bilo govora o investicijama u Beogradu.

“Taj dio razgovora su vodili gospodin Dahlan, i ljudi koji su bili u društvu sa njim, sa predsjednikom Vučićem. Ja sam bio kratko, porazgovarali malo o nekim zajedničkim domaćim temama i vratio sam se u Crnu Goru”, dodao je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com