Firma Veselina Mijača otkupila TV prava emitovanje Telekom 1 i CFL CG za tri sezone

Kompanija “Savana”, vlasništvo predsjednika FK Budućnost Veselina Mijača, otkupila je televizijska prava za emitovanje utakmica Telekom 1. CFL i Kupa Crne Gore u naredne tri sezone (2021/22, 2022/23 i 2023/24), saopšteno je iz FSCG.

U saopštenju sa druge sjednice IO za mandatni period 2021-25 navodi se da je ponuda kompanije “Savana” bila finansijski najpovoljnija.

Veselin Mijač je i član izvšrnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore.

“Odlukom Izvršnog odbora televizijska prava za emitovanje utakmica Telekom 1. CFL i Kupa Crne Gore u naredne tri sezone (2021/22, 2022/23 i 2023/24) otkupila je kompanija ‘Savana’ sa sjedištem iz Podgorice, čija je ponuda bila najpovoljnija i koja će Fudbalskom savezu za ova prava po sezoni isplaćivati ugovorom definisana finansijska sredstva. Utakmice Telekom 1. CFL i Kupa prenosiće se na kanalima Radio-televizije Crne Gore a prva utakmica nove sezone, koja počinje sjutra, biće duel Iskra – Jezero koji se igra u Danilovgradu”, navodi se u saopštenu.

Šesnaesta sezona Telekom 1. CFL od sticanja nezavisnosti počinje sjutra, utakmicama Iskra – Jezero, Dečić – Zeta i Petrovac – Mornar (sve u 20.30).

 

 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com