GRADSKA TV OPTUŽILA VJERNIKE SPC ZA NASILJE, PLJAČKE, UBISTVA…: Evo šta plaćaju SVI GRAĐANI Podgorice (VIDEO)

Članove ekstremnih pravoslavnih organizacija sklonih nasilju, pljački, kamatašenju, kriminalu i ubistvima možete prepoznati tome što su im tijela iscrtana krstvoima a usta puna Ostroga, navodi voditeljka Denvnika na Gradskoj TV

Uvodnik večernjeg dnevnika Gradske TV – Javnog servisa Glavnog grada šokirao je građane koji danas na društvenim mrežama dijele video snimak uz zgražavanje uređivačkom politikom Javnog servisa Glavnog grada.

Voditeljka Dnevnika na Gradskoj TV targetirala je sinoć vjernike SPC odnosno Mitropolije Crnogorsko Primorske kao “saučesnike” ubistva Ljubiše Mrdaka u Nikšiću, dok je od razbojnika branio novac namijenjen penzijama.

“Dvojica osumnjićenih ubrzo su uhapšeni. Obojica ponosni vjernici Crkve Srbije, branitelji svetinja, litijaši. Nedavno je u Beranama njihov brat u Hristu opljačkao Crkvu, istu za čiju je navodnu odbranu mjesecima litijao….

Članove ekstremnih pravoslavnih organizacija sklonih nasilju, pljački, kamatašenju, kriminalu i ubistvima možete prepoznati po tome što su im tijela iscrtana krstvoima a usta puna Ostroga.

Ne kradi, ne ubij, ljubi bližnjeg svog kao sebe samog preveli su u “otimaj, ubij, mrzi sve koji nisu kao ti”. Ko im je u tome pomogao? Čemu ih je učila crkva koju su navodno branili? Ko im je objasnio da će im zločini koji čine biti oprošteni stanu li u prvi red odbrane zloičina, laži, otimanja, falsifikata, ratnog huškanja…”, pročitala je voditeljka edukativni uvodnik, koji je vjerovatno imao za cilj “otrežnjenje” vjernika MCP.

“Ova televizija i njen dnevnik su slika i prilika boraca za “zavrtanje CG na pravi put”. Ovako Darko Šukovic, Ivan Vuković & co. pravdaju trošenje novca svih građana Podgorice, namijenjen pružanju servisnih informacija.
Nadam se da će reagovati neke od nevladinih organizacija koje se bave ovakvim primjerima fašizma i primitivizma financiranog javnog finansiranog Ne samo reagovati, već isto prijaviti nadležnom organu. Jer, zar ne, to im je posao”, kaže Slaven Radunović, funkcioner DF-a.
loading...

6 komentara

  1. Smrdulja gadna,kako je to zatrovano mržnjom i zlobom.Udaviće se u sopstvenim g…..a.Od sledeće godine ćeš biti prekomandovana na održavanje gradskih wc prostorija.Tamo ti je mjesto tzv.patriotkinjo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com