Infantino: Matija Šarkić neće pasti u zaborav, bolno će nedostajati - Volim Podgoricu

Infantino: Matija Šarkić neće pasti u zaborav, bolno će nedostajati

Predsjednik Svjetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino uputio je FSCG telegram saučešća povodom iznenadne smrti Matije Šarkića.

Tragedija kakvu crnogorski fudbal ne pamti: Preminuo Matija Šarkić

Naš reprezentativni golman je preminuo iznenada u subotu u 27. godini života.

“Poštovani predsjedniče. Izražavam iskreno i duboko saučešće povodom tragičnog odlaska mladog golmana, Matije Šarkića. Nema riječi koje mogu da izraze žalost koju osjećamo zbog takvog gubitka.

Tokom svoje karijere, Matija Šarkić redovno je nastupao za mlađe kategorije i seniorsku reprezentaciju Crne Gore. Mladi, perspektivni, daroviti golman, poznat po svojoj bistrini, vedroj i pozitivnoj prirodi, liderstvu i predanosti, njegova zaostavština i trag koji je ostavio na terenu i van njega, neće pasti u zaborav i bolno će nedostajati.

U ime međunarodne fudbalske zajednice, izražavam najdublje saučešće Fudbalskom savezu Crne Gore i porodici, prijateljima, saigračima i voljenima Matije Šarkića. Sa vama smo u mislima. Nadamo se da će ova sjećanja i naši izrazi podrške donijeti barem malo mira i utjehe u ovom teškom trenutku”, napisao je Infantino u svom telegramu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com