KRIVOKAPIĆ O MANJINSKOJ VLADI: To je rizičan potez i ne znam kuda bi odveo Crnu Goru

Srećno svima bilo, samo da je na dobrobit Crne Gore.

Ovako je odgovorio premijer Zdravko Krivokapić na pitanje novinara da prokomentariše poruku lidera Albanske alternative Nika Đeljošaja da su manjine spremne da podrže Dritana Abazovića za premijera u anjinskoj vladi koju bi podržao DPS.

ĐELJOŠAJ: Manjine su spremne da podrže Abazovića za premijera manjinske vlade, da nas podrži DPS

“Da li neko nekog više ili manje voli to je stvar ukusa a ovdje se radi o pokušaju da učinite život dostojanstvenim, to je naš posao”, kazao je Krivokapić, dodajući da to da li će Vlada biti manjinska ili ne, zavisi od političkih subjekata.

“Mislim da je taj potez vrlo rizičan i ne znam gdje bi odveo Crnu Goru”, istakao je premijer.

Preijer  je rekao toko rasprave da se Crnoj Gori neće desiti Pozitivna Crna Gora, a novinari su pitali da li se komentar odnosi i za slučaj manjinske Vlade

“Ja nisam razmišljao u tom pravcu do sada. Ja sam upozorio da bi narod teško mogao da prihvati još jedan vid političke korupcije. 30. avgusta su se desile promjene, sloboda i narodna volja građana je bila tada, zašto se jedna koalicija osjeća nezadovoljnom ne znam ali tvrdim da su na principu po dubini dobijali svaki funkciju”, rekao je Krivokapić.

Upitan šta će učiniti ako budžet ne bude izglasan, premijer nije odgovorio ali je ponovio “da ne može da razumije da neko ko je poslanik ne digne ruku za ovo bez obzira da li je pozicija ili opozicija”.

“Ovo je budžet za građane, računam da će 81 poslanik glasati”, kazao je.

loading...

1 komentar

  1. E slusaj ovoga nepomenika..ti nekome da kazes da to nije dobro?? E jada ovoga..pa tvoji cetnici i ostali opraše te ruznim rijecima, a posprdujuci se sve u 16…!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com