Marković: Inicijative odbornika opozicije za rušenje vlasti u Podgorici nemaju većinu - Volim Podgoricu

Marković: Inicijative odbornika opozicije za rušenje vlasti u Podgorici nemaju većinu

Odbornice Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada Branka Marković tvrdi da očigledno inicijative odbornika opozicije za rušenje vlasti u Podgorici nemaju većinu.

“Iako se opozicija spremala za prekompoziciju vlasti i za predizbornu kampanju u toku ljetnje turističke sezone, sve su prilike da u tom neracionalnom planu neće imati dovoljnu podršku. Prošlo je nekoliko dana od kada su formalizovane inicijative koje sadrže potpuno neutemeljena obrazloženja i koje su bile optimistično najavljene”, istakla je ona.

U međuvremenu, dodala je, jasno je da inicijative SD, SDP, LP, iako imaju podršku DPS-a, a i spremnost nekih vladajućih konstituenata da im se pridruže, ipak nemaju dovoljnu podršku za prekompoziciju vlasti u Glavnom gradu.

“Pokušaj destabilizacije vlasti u Glavnom gradu tek nakon prve godine nove gradske uprave, koja je naslijedila sve probleme prethodne višedecenijske vlasti, osuđen je na propast, jer građani vrlo dobro pamte ko je i na kakav način upravljao Podgoricom decenijama”, zaključila je Marković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com