Ivanović: SNP da kaže hoće li formirati poseban klub odbornika u Budvi - Volim Podgoricu

Ivanović: SNP da kaže hoće li formirati poseban klub odbornika u Budvi

Povodom nepotpisanog sapštenja SNP Budva u kojem su iznijete neprimjerene kvalifikacije, imamo potrebu da reagujemo u ime svih nas koji jedinstveno stojimo uz nosioca naše liste Nikolu Jovanovića, saopštio je predstavnik liste Budva naš grad Predrag Ivanović.

“Ljudi ponekad izmišljaju stvari iz različitih razloga, kao što su potreba da se zaštite, da se pokažu u boljem svjetlu, da bi ostvarili određeni cilj ili jednostavno iz zabave. Izmišljanje može biti kreativan proces ali takođe može biti i negativan ukoliko se koristi za manipulaciju ili obmanu. Time se poslužio budvanski SNP ali ne znamo iz kojeg razloga jer niko im nije kazao da su kriminalci. O tome svjedoče građani Crne Gore koji su čuli izjavu našeg saborca Nikole Jovanovića. Jovanović je podsjetio da je SNP Budva odmah nakon izbora saopštio da će samostalno formirati odbornički klub a sada o tome ćuti iz toga se može izvući zaključak da ih je neko posavjetovao na takav potez. Ko, to oni najbolje znaju”, kaže Ivanović.

Uostalom, navodi, saopštenje budvanskog SNP-a više liči na obračun sa izmišljenim neprijateljem nego na reagovanje jedne ozbiljne partije koja je trebalo da bude ozbiljan partner za formiranje lokalne vlasti.

“Dobronamjerno podsjetićemo časnu partiju da svako saopštenje treba da bude precizno, istinito i da je jezgro istog pogođena tema u svim slučajevima, a poželjno bi bilo i da bude potpisano kako bi se stajalo iza izgovorenih riječi. Vjerujemo da će se brzo dozvati pameti i krenuti pravim putem, jer svima nam je interes građana na prvom mjestu.
Na kraju pitali bi brata, prijatelja i kuma u Hristu, Krsta Rađenovića – kako se zove onaj kojem je svako dobar, od Sveta do Mila? Je li sluga taj i takav ili onaj koji je u službi građana Budve. Nikola Jovanović je kao što dobro znate ponos svakog časnog , hrabrog, plemenitog i kulturnog građanina Budve i to su građani potvrdili 26. maja”, navodi Ivanović.

Prema njegovim riječima umjesto što se SNP usudii da vrijeđa bez ikakvog pokrića, evo prilike da dokažu na djelu da su samostalni i da niko ne utiče na njuhovo djelovanje.

“Saopštite javno da li ćete ispoštovati datu riječ, formirati poseban klub odbornika kako vam je propisano koalicionim sporazumom i saopštite da li ćete učestvovati u procesu formiranja vlasti koji je pokrenula naša izborna lista. U krajnjem: “Sve će proći, samo će istina ostati.””, zaključio je Ivanović.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com